Z kuşağıyla yapılan anketten çarpıcı sonuç! Zafer Partisi’nin oy oranı dikkat çekti

2023 seçimleri yaklaşırken, kamuoyu araştırma şirketleri de anket çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak ALF Araştırma, yaptığı araştırmanın sonuçlarını paylaştı. Z kuşağıyla yapılan ankette sürpriz sonuçlar ortaya çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye, 2023 seçimlerine hazırlanırken araştırma şirketleri de art arda anket sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmayı sürdürüyor. Son anket ALF Araştırma tarafından sandıktaki tercihleri merak konusu olan Z kuşağı arasında yapıldı.

ZAFER PARTİSİ’NDEN SÜRPRİZ ÇIKIŞ

Sonuçlara göre CHP yüzde 30.3 oy oranıyla açık ara ilk sırada aldı. Onu yüzde 15.1 ile İYİ Parti, 11.9 ile AKP takip etti. Ankette en dikkat çeken ise Zafer Partisi oldu. Genel Başkanlığını Ümit Özdağ‘ın yaptığı parti, yüzde 9.1 oy oranına ulaştı.

Z kuşağıyla yapılan anketten çarpıcı sonuç! Zafer Partisi'nin oy oranı dikkat çekti

SARIGÜL’ÜN PARTİSİ YÜZDE 4,4 OY ALDI

Zafer Partisi‘nin ardından gelen HDP yüzde 8.7, MHP yüzde 5.1, Türkiye Değişim Partisi yüzde 4.4, DEVA Partisi yüzde 4.2, Gelecek Partisi yüzde 3.9, Yeniden Refah Partisi yüzde 2.9, Memleket Partisi ise 1.8 oy oranına sahip oldu. Öte yandan geri kalan diğer partilerin oy oranı ise yüzde 2.6 olarak belirlendi.

Z kuşağıyla yapılan anketten çarpıcı sonuç! Zafer Partisi’nin oy oranı dikkat çekti

Yorumlar kapalı.