Zafer Işık kimdir? AKP’li Zafer Işık kaç yaşında, nereli?

Meclis’te yaşanan gerginlik sonucunda AKP'li Milletvekili Zafer Işık ile İYİ Partili vekil Hüseyin Örs arasında yumruklu kavga meydana geldi. Gerginliğin ardından Zafer Işık hakkında detaylar merak edildi. Vatandaşlar, Zafer Işık kimdir? şeklinde aratmalar yaptı. AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık, İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün başına yumruk attı. Peki, Zafer Işık kimdir? AKP'li Zafer Işık kaç yaşında, nereli?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Partili Hüseyin Örs ile AKP’li Bursa Milletvekili Zafer Işık arasında yumruklaşma oldu. Işık’ın elindeki yüzük nedeniyle başından yaralanan Örs hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından vatandaşlar, Zafer Işık hakkında detayları araştırmaya başladı. Zafer Işık Internette gündem oldu. Peki, AKP’li milletvekili Zafer Işık kimdir, kaç yaşında, nereli? TBMM bütçe görüşmeleri sırasında yaşanan yumruklu kavgadaki isimlerden birisi olan Zafer Işık kimdir?

Ne oldu?

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz kürsüye çıktığı sırada AKP’li milletvekilleri ile İyi Partili milletvekilleri arasında tartışma çıktı. TBMM Başkanvekili Haydar Akar, oturuma ara verdi. Aranın ardından tartışma, yumruklaşmaya vardı.

Halk TV, hastaneye kaldırılan Örs’ün yoğun bakım servisinde tedaviye alındığı bilgisini aktarırken, İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı doktor Turhan Çömez, Örs’ün hayati tehlikesinin bulunduğunu söyledi.

Doktor milletvekillerinden İyi Partili Aylin Cesur, Örs’e ilk müdahaleyi yaptı. Halk TV sunucusu Can Coşkun, “Örs’ün bir süredir kalp pili kullandığı yönünde. EKG çekiliyor revirde, orada neredeyse durma noktasına geldiği tespit ediliyor. Hızlıca hastaneye kaldırılıyor. Güven Hastanesi’ne geldiğinde neredeyse kalbi durmuş durumda. İyi Partili yetkililerden, Aylin Cesur’dan gelen bilgi bu. Elektroşok yardımıyla tekrar kalbi çalıştırılıyor. İyi Partili Aylin Cesur’dan istihbarat şefimiz Erdinç Yılmaz’a aktarılan bilgi.” ifadelerini kullandı.

Zafer Işık kimdir?

Zafer Işık, 30 Ağustos 1972 Gemlik Bursa doğumlu.

İlk, orta eğitiminin ardından ve meslek lise eğitimini makina üzerine Gemlik’te tamamladı. Ardından Eskişehir’de Makine bölümünde lisansını tamamladı.

Zafer Işık, 2002 yılından bu yana denizcilik ve deniz taşımacılığı sektöründe faaliyet göstermekte olup aynı zamanda hayvancılık ve zeytin üreticisi olarak tarım sektörü ile uğraşmaktadır.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasında 2 dönem Meclis Üyeliği ve Meclis Başkanvekilliği yaparak, TOBB Genel Kurul Delegesi olarak görev aldı.

AKP’nin kuruluşundan itibaren Gemlik İlçe teşkilatında Ekonomi İşleri Başkanlığı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttü.

Zafer Işık, İlim Yayma Cemiyeti Gemlik Şubesi, Gemlikspor, Gemlik Yelken Kulübü, Gemlik Belediye Spor, Gemlik Basket Spor Kulübünde ve Gemlik Artvinliler Derneğinde çeşitli görevlerde bulundu.

24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde AKP Bursa Milletvekili olarak seçildi. Aynı zamanda TBMM Tarım, Orman ve Köy İşleri Katip Üyesi ve Parlamentolararası Kosova Dostluk Grubu Başkanlığı ile Gürcistan Dostluk Grubu Başkanvekilliği ve TBMM Dijital Mecralar Komisyonu üyesi olarak görev yapmaktadır. Işık, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Zafer Işık kimdir? AKP’li Zafer Işık kaç yaşında, nereli?

Yorumlar kapalı.