Zeki Demirkubuz’dan filmini eleştirenlere küfürlü yanıt

Yönetmen Zeki Demirkubuz, 15 Aralık’ta vizyona giren 'Hayat' filmine gelen eleştirilere küfürlü bir yanıt verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir sosyal medya kullanıcısı, “Bir kez daha NBC ile Zeki’yi kıyaslamamam gerektiğini anladım. Bu film Kuru Otlar Üstüne’nin yanına bile yaklaşamaz tam bir hayal kırıklığı, finali göz kanatıcı, yine fatura kadına kesiliyor karakterler tek boyutlu… ZekiDemirkubuz ‘un en kötüsü…” yorumunu yaptı.

Ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz bunun üzerine “Kardeş, sen ordan devam et ama konunun kuruyla suluyla ne ilgisi var? Bunca yıldan sonra benim hala kadın sorununa çözüm bulmak için film yaptığımı sanıyorsun? Hem bu cinsiyet meselesini bize bu kadar dayatan yeni liberal yavşaklar ve çıkarcı dallamalardan sıkılmadınız mı artık!” dedi.

Bir başka sosyal medya kullanıcısı da Demirkubuz’un sosyal medya üzerinden izleyiciyle diyalog kurmasını eleştirdi, “Siz ürettiğiniz bir eser ile tüm izleyicilerden onay almayı mı bekliyordunuz? Titriniz ortada iken neden böyle eleştirilere kulak asıyorsunuz? Kendinizi böyle şeylerle yıpratmayın” diye sordu.

Demirkubuz ise şu yanıtı verdi:

“Beklemiyorum.Her yazılana cevap verme, tweet atma meraklısı da değilim, sadece futbol sevgim yüzünden böyle ortalara dayanamıyor ve ‘Yeraltı’ filminden beri benimle uğraşan, alçakça kampanyalar yapan da… artık katlanamıyorum.”

Zeki Demirkubuz’dan filmini eleştirenlere küfürlü yanıt

Yorumlar kapalı.