Zeynep Gül Yılmaz kimdir? AKP Mersin milletvekili Zeynep Gül Yılmaz nereli ve kaç yaşında?

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz polise hakaret videosu ile tepki çekerken sosyal medyada da gündem oldu. Zeynep Gül Yılmaz'ın tepki çeken görüntüleri sonrası kendisi de merak konusu oldu. Peki Zeynep Gül Yılmaz kimdir? AKP Mersin milletvekili Zeynep Gül Yılmaz Nereli ve kaç yaşında?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın aracını durduran trafik polisine hakaret ettiği görüntüler bir anda gündem oldu ve Yılmaz büyük tepki çekti. Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın tepki çeken görüntüleri sonrası sosyal medyada ve Google’da merak konusu oldu. Peki Zeynep Gül Yılmaz kimdir? AKP Mersin milletvekili Zeynep Gül Yılmaz Nereli ve kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

Zeynep Gül Yılmaz kimdir? AKP Mersin milletvekili Zeynep Gül Yılmaz Nereli ve kaç yaşında?

Zeynep Gül Yılmaz, 1976 yılında Mersin’in Mut İlçesi’nde doğmuştur.

İlk, orta ve lise tahsilini Mut’ ta yaptıktan sonra, yüksek tahsilini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamlamıştır. Ayrıca, GÜL YILMAZ’ın, Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden aldığı yüksek lisans eğitimi de tez aşamasındadır.

Bunun yanında, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ nden arabuluculuk, Hacettepe Üniversitesi’ nden kamu ihale hukuku, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden enerji hukuku, Rekabet Kurumu’ndan ise rekabet hukuku sertifika programı eğitimlerini almıştır.

Zeynep Gül Yılmaz, Ankara Barosu, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD), Kadın Adayları Destekleme Derneği, Mersinliler Derneği, Mutlular Derneği ile Hukuk ve Demokrasi Kurumu Derneği üyesi olarak sosyal sorumluluk alanlarında da aktif olarak çalışmaktadır.

2012 yılından bu yana Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğini ve Siyasi Hukuki İşler Başkan Yardımcılığı görevini sürdürürken Mersin Milletvekilliği adaylığı başvurusu sonucunda Mersin’ den 4. sıra milletvekili adayı gösterilmiştir.

Avukat ve Arabulucu olan Gül Yılmaz’ın, yabancı dili İngilizce olup, evli ve iki çocuk annesidir.

AKP milletvekilinden aracını durduran polise: “ş…….. bak”

Zeynep Gül Yılmaz kimdir? AKP Mersin milletvekili Zeynep Gül Yılmaz nereli ve kaç yaşında?

Yorumlar kapalı.