19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali 14 Eylül’de

Ülkemizin başarılı seslerinden Barbaros, 19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında ilk kez 14 Eylül’de Mersin Millet Bahçesi Sahil Etabı’nda dinleyicilerle buluşacak.     

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Şan Bölümü’nden mezun olan Barbaros, opera aryalarından müzikallere, pop müzikten caza kadar sunduğu geniş repertuvarı ile dinleyenlere dünya müziğinin kapılarını aralarken, Türkçe, Fransızca, İngilizce, İtalyanca, Yunanca’ya ek olarak sahnede Portekizce, İspanyolca, Arapça ve Rusça şarkıların da yer aldığı geniş bir repertuvar seslendiriyor.

Klasik müzik geçmişinin verdiği güçle yorumculuktaki başarısının yanında teatral yeteneğini gösterdiği müzikallerde de başrol oynayan Barbaros, şu ana kadar yayınladığı 2 albüm ve 6 tekli ile pop müzikte de müzikseverlerin büyük beğenisini kazandı. Barbaros son olarak Barış Manço’nun unutulmaz şarkısı “Evelallah” ı dinleyicilerle buluşturmuştu.

Barbaros’a 14 Eylül’deki konserinde “Assolist” albümü ile Dünya Müziği Listelerinde 15. sıraya kadar yükselen ve Türk Sanat Müziği’nin en sade halini çektiği dönem klipleri ve fotoğraflarla bütünleştiren Efruze konuk şarkıcı olarak eşlik edecek.

Çocukluğundan beri dinlediği Türk Sanat Müziği, kendisine hediye edilen Nesrin Sipahi kayıtları ile tutkuya dönüşen Opera sanatçısı Efruze, Konservatuvardan Devlet Operası’na, oynadığı tüm müzikal ve operaların renk, ses ve teknik zenginliklerini, Türk Sanat Müziği alanındaki en iyi üstatlarla çalışarak “Assolist” adlı albümde bir araya getirmişti.

Barbaros, 19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında, 14 Eylül Salı akşamı saat 20.00‘’de sürpriz repertuvarı ile Mersin Millet Bahçesi Sahil Etabı’nda sevenleri ile buluşacak.

19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali 14 Eylül’de

Yorumlar kapalı.