5 aylık evliliğini bitirmişti… Şeyma Subaşı hakkında ‘yeni aşk’ iddiası

Mohammed Alsaloussi ile Beykoz Adliyesi'nde tek celsede boşanan Şeyma Subaşı'nın bir süre önce düğününe davet ettiği kişiler arasında bulunan iş insanı Burak Ateş ile aşk yaşadığı iddia edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acun Ilıcalı‘nın eski eşi Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi 4 ay önce 3 gün 3 gece süre düğünle evlendi. Ancak evlilik 4 ay sürdü. Şeyma ile Meedo boşanma dilekçelerinde; evliliklerinin ilk gününden itibaren fikren ve ruhen anlaşamadıklarını, aralarında sevgi bağının kalmadığını vurguladı.

İddialara göre şiddetin de olduğu evlilikte Şeyma Subaşı herhangi bir nafaka ve tazminat istemedi. Bu iddialar gündemdeyken Şeyma Subaşı hakkında Sabah’tan Ömer Karahan bambaşka bir iddiayı yazdı.

Yazıda şu sözlerle Şubaşı’nın yeni aşka yelken açtığı iddia edilerek şu ifadeler kullanıldı:

“Şeyma daha boşanma tamamlanmadan gönlünü yeni bir aşka kaptırmış… Yeni sevgilisi ise iş adamı Burak Ateş… Şeyma Subaşı’nın Meedo’ya sevgisinin bitmesinin sebebi olan Burak Ateş ile yaşadığı aşkı şu an yakın arkadaşları dışında bilen yok… Burak Ateş ismi gerçekten akıllara başka soru işaretlerini de getiriyor. Çünkü Şeyma, Meedo ile Marakeş’te yaptığı ve herkesin konuştuğu düğününe sadece 15 kişiyi davet etmişti. Ve düğüne davetli olan 15 kişiden biri Burak Ateş’ti…”

5 aylık evliliğini bitirmişti… Şeyma Subaşı hakkında ‘yeni aşk’ iddiası

Yorumlar kapalı.