5 hafta yayın durdurma cezası alan Kızılcık Şerbeti final mi yapacak? Dizinin akıbeti belli oldu

RTÜK’ün 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL para cezası verdiği Kızılcık Şerbeti dizisinin akıbeti belli oldu. Final yapacağı iddia edilen dizinin, ekran macerasına devam edeceği belirtildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen, Ceren Karakoç ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi, kadına şiddet sahnelerinden dolayı RTÜK’ten 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL para cezası yedi. Mahkeme kararı geçen cuma devreye giren dizinin yerine”İslamofobi” belgeseli yayınlanmıştı.

FİNAL Mİ YAPIYOR?

Tüm bu gelişmelerin ardından Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili çıkan final yapacağı iddiasının doğru olup olmadığı merak konusu oldu.

32. BÖLÜMDE SEZON FİNAL PLANLANIYOR

Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin bu sezon 32. bölümde sezon finali yapması, eylülde de devam etmesi planlanıyordu. Ancak 5 haftalık yasak bu sezonki bölüm sayısını 27’ye düşürdü.

YAPIMCISI DİZİNİN ARKASINDA

Bu durumda diziyle ilgili final kararının alınması söz konusu olmadığı belirtildi. Dizinin yapımcısı Gold Film’in patronu Faruk Turgut dizinin sonuna kadar arkasında duracaklarını ifade etti.

5 hafta yayın durdurma cezası alan Kızılcık Şerbeti final mi yapacak? Dizinin akıbeti belli oldu

Yorumlar kapalı.