8 kişinin öldüğü Travis Scott konserinde Kylie ve Kendall Jenner cesetlerin arasından geçmiş!

ABD'de düzenlenen Astroworld Müzik Festivali'nin açılış gecesinde, rapçi Travis Scott konseri sırasında yaşanan izdihamda 8 kişi hayatını kaybetmişti. Scott'ın ve sevgilisi Kylie Jenner ile model kardeşi Kendall Jenner'ın hiçbir şey olmamış gibi cesetlerin arasından geçerek konser alanından ayrıldığı ileri sürüldü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Travis Scott’ın Houston’da düzenlediği Astroworld isimli festivalde yaşanan izdiham sonrasında en az 8 kişi yaşamını yitirirken onlarca insan da yaralandı.

Scott’ın performansı sırasında yaşanan arbedede insanların öldüğünü ve ölenlerin bir kısmının genç olduğunu açıklayan yetkililer, “Konser alanında bir kişinin insanlara uyuşturucu enjekte ettiğine dair ihbarlar geliyor. Dolayısıyla soruşturma başlatılıyor” açıklamasını yaptı.

İngiliz The Sun gazetesine konuşan kaynaklar; şu anda ikinci çocuklarına hamile olan Travis Scott’ın, sevgilisi Kylie Jenner ve kız kardeşi Kendall Jenner’ın konserde olduğunu, olayın ardından hiçbir şey olmamış gibi cesetlerin arasından geçerek, festival alanını gizlice terk ettiklerini iddia etti.

Kaynaklar, aynı zamanda Kylie Jenner ile Travis Scott’ın 3 yaşındaki kızları Stormi’nin de yanlarında olduğunu öne sürdü.

İddiaya göre; ünlü kız kardeşler, altı korumayla birlikte, cesetlerin ve kalp krizi geçirdikleri için kendilerine masaj yapılan insanların yanından geçerek konser alanından ayrıldı. Üçlü, tepki görmemek için de maske ve kapüşon takarak gizlendi.

“KONSERDE İNSANLARIN ÖLDÜĞÜNÜN FARKINDA DEĞİLDİK”

Jenner, olayın ardından, “Ben ve ablam Kendall, haberler çıkana kadar konserde insanların öldüğünün farkında değildik.” iddiasında bulundu.

Ancak Kylie’nin Instagram’da paylaştığı ama olaydan sonra sildiği konser görüntülerinde ambulans görülmesi, modelin yalan söylediğinin ortaya çıkmasına neden oldu.

Gerçek adı “Jacques Webster” olan ünlü rapçi Travis Scott da ölümlerin soruşturulması sürecinde polise destek olduğunu ve vefat eden kişilerin ailelerine yardımlarını sunduğunu söyledi.

Ancak bir yandan da ünlü rapçiyel tepkiler çığ gibi büyüyor. Olay sırasında “Konseri durdur!” diye bağıranları dinlemediği için eleştirilen ünlü rapçi, sahnedeyken durumu anlayamadığı için konsere devam ettiğini belirtti. Olayın kabustan farksız olduğunu söyleyen Travis Scott, şu sözlerle üzüntüsünü dile getirdi:

Gerçekten harap oldum! Böyle bir şeyin olacağını asla hayal edemezdim! Sizleri bilgilendirmek için elimden geleni yapacağım. Yetkililerle birlikte yakın çalışıyorum. Hayranlarım benim için gerçekten çok önemli ve onlara her zaman olumlu bir deneyim yaşatmak isterim. Ne olup bittiğini anladığım anda şovu durdurdum, ihtiyaçları olanların yardım almasını sağladım. Durumun ciddiyetini asla hayal edemezdim.

 

8 kişinin öldüğü Travis Scott konserinde Kylie ve Kendall Jenner cesetlerin arasından geçmiş!

Yorumlar kapalı.