Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanlığı uçağıyla umreye giden Fulya Öztürk’e sahip çıktı: İsrail’de Ağlama Duvarı’na gitse çok saygı duyarlardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez ziyaretinde yer alan ve Cumhurbaşkanlığı uçağıyla gittiği Suudi Arabistan’da umre yapan gazeteci Fulya Öztürk’e tepki yağdı. İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Öztürk’e yönelik eleştirilere tepki göstererek “Fulya’yı yedirmeyiz” yorumunu yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk’ün Körfez ziyaretini izlemek üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uçağıyla gittiği Suudi Arabistan’da umre yapmasına yönelik tepkileri eleştirdi.

Erdoğan’ın temasları bitince heyetin otele çekildiğini, Öztürk’ün ise dinlenmek yerine Kabe’yi ziyaret ederek umre yaptığını dile getiren Selvi, “Vay sen misin bunu yapan. Bir defa Fulya’yı Cumhurbaşkanlığı götürmedi. İkincisi kutsal topraklara gidip Kâbe’yi ziyaret etmemek olur mu?” diye sordu.

“Fulya Hindistan’da olsaydı bir Sih tapınağına gitseydi, çok egzotik bulurlardı. Fulya, Roma’da olsa Vatikan’ı ziyaret etse çok modern bulurlardı. Eğer İsrail’de olsa Ağlama Duvarı’na gitse çok saygı duyarlardı. Ama Kâbe’nin adabına uygun olarak başını kapatıp ibadet ettiği için hücum ediyorlar. Fulya’yı yedirmeyiz.”

 

Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanlığı uçağıyla umreye giden Fulya Öztürk’e sahip çıktı: İsrail’de Ağlama Duvarı’na gitse çok saygı duyarlardı

Yorumlar kapalı.