Adele gözyaşları içinde duyurdu: Çok utanıyorum

Ünlü şarkıcı Adele, gece başına 500 bin sterlin kazanacağı Las Vegas’taki konser turunu son anda iptal etti. Ünlü şarkıcı, Instagram paylaşımında gözyaşları içinde “Ekibimin yarısı Covid oldu ve şovu tamamlamamız imkansız” dedi. Sanatçı hayranlarına, "Özür dilerim. Çok üzgünüm ve utanıyorum" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Adele, gece başına 500 bin sterlin kazanacağı Las Vegas’taki konser turunu son anda iptal etti. Ünlü şarkıcı, Instagram paylaşımında gözyaşları içinde “Ekibimin yarısı Covid oldu ve şovu tamamlamamız imkansız” dedi. Sanatçı hayranlarına, “Özür dilerim. Çok üzgünüm ve utanıyorum” dedi.

EKİBİNİN YARISI KORONAVİRÜSE YAKALANDI

33 yaşındaki şarkıcı Instagram’da paylaştığı videoda gözyaşları içinde “Gerçekten çok üzgünüm ancak programımız hazır değil. Her şeyin zamanında hallolması ve size layık olabilmesi için elimizden ne geliyorsa denedik ancak sevkiyatla ilgili gecikmeler ve Covid nedeniyle mahvolduk. Ekibimin yarısı Covid maalesef ve gösteriyi yapmak imkansız hale geldi” ifadelerini kullandı.

Video boyunca gözyaşlarına hakim olamadığı görülen Adele, “Bunu son dakikada haber verdiğim için çok özür dilerim. Çok üzgünüm ve çok utanıyorum” diye konuştu.

Adele gözyaşları içinde duyurdu: Çok utanıyorum

Yorumlar kapalı.