Ahmet Hakan’dan Canan Kaftancıoğlu yorumu: İmamoğlu’na öyle gıcık oluyor ki… Hiçbir iktidar yanlısı, İmamoğlu’na onun kadar gıcık olmuyordur

CHP'nin önde gelen isimlerine dair izlenimlerini yazan Ahmet Hakan, çarpıcı değerlendirmeler yaptı. Canan Kaftancıoğlu'nun Ekrem İmamoğlu'na 'gıcık' olduğunu iddia eden Hakan, "Hiçbir iktidar yanlısı, İmamoğlu’na onun kadar gıcık olmuyordur" yorumunu yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, seçimlerin kaybedilmesinin ardından değişim tartışmalarının yaşandığı CHP’nin önde gelen isimlerine dair izlenimlerini yazdı.

Hakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için, “Yerinde olmak istemeyeceğin birinin adını söyle deseler, onun adını söylerim. O derece yani” yorumunu yaptı.

Ahmet Hakan’ın yorumladığı isimlerden birkaçı şöyle:

Ekrem İmamoğlu: CHP’nin başına mı geçse, İstanbul’a yeniden aday mı olsa? Hayatının kararını vermek durumunda. Bu yüzden zorlanıyor.

Canan Kaftancıoğlu: İmamoğlu’na öyle gıcık oluyor ki… Hiçbir iktidar yanlısı, İmamoğlu’na onun kadar gıcık olmuyordur.

Özgür Özel: İtikatta Kemalci, amelde Ekremci… İki taraftan da tam olarak kopamıyor. Bu açıdan beni en çok şaşırtan isim.

Engin Altay: Kemal Bey’in en güvendiği isimlerdendi. Zoom toplantısındaki efkârlı hali, en çok Kemal Bey’i yaralamıştır sanırım.

Mansur Yavaş: Seçim gecesi yaşadığı trajedinin ardından elini eteğini çekti bu işlerden… “Aman beni karıştırmayın bu parti işlerine” der gibi bir hali var.

Ahmet Hakan’dan Canan Kaftancıoğlu yorumu: İmamoğlu’na öyle gıcık oluyor ki… Hiçbir iktidar yanlısı, İmamoğlu’na onun kadar gıcık olmuyordur

Yorumlar kapalı.