Akın Akınözü ve Bensu Soral’lı Tuzak dizisinden kötü haber! Final kararı alındı

TV8’den ekranlara gelen, başrollerinde Akın Akınözü ve Bensu Soral'ı buluşturan Tuzak dizisi final yapıyor. Reytinglere yenik düşen dizi, 13. bölümüyle ekranlara veda edecek.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapımcılığını Acun Medya ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz, Naz Göktan, Eylül Su Sapan gibi isimlerin rol aldığı Tuzak dizisinden üzen haber geldi. Ekim ayında yayın hayatına başlayan dizinin Ocak ayında 13. bölümüyle final yapacağı öğrenildi.

FİNAL KARARI EKİBE RESMEN İLAN EDİLDİ

Ailesinin hayatını değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın hikayesini konu edinen Tuzak dizisi için final kararı geldi. Bu kararı yapım şirketi oyunculara yaptığı resmi açıklamayla duyurdu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Tuzak dizisi ilk bölümünden beri reytinglerde beklentiyi karşılamadı. Dizinin yayın saati değişti. 30 Kasım Çarşamba gününden itibaren 22.30’a alınan dizi için ise final kararı da verildi. Alınan karar ekibe ilan edildi.

13. BÖLÜMDE SON BULACAK

Aytaç Çiçek’in yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı Tuzak, 13. bölümünde ekrana veda edecek. Kulislerde yer alan bilgiye göre, dizinin oyuncularına şimdiden yeni teklifler bile gelmeye başladı.

 

 

Akın Akınözü ve Bensu Soral’lı Tuzak dizisinden kötü haber! Final kararı alındı

Yorumlar kapalı.