Alec Baldwin, ölümüne neden olduğu Hutchins’in eşi ve oğluyla bir araya geldi

ABD'li aktör Alec Baldwin, 'Rust' filminin çekimleri sırasında kazara ölümüne neden olduğu Halyna Hutchins'in eşi ve oğluyla buluştu. Baldwin ve Matthew Hutchins birbirilerini teselli etmeye çalıştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alec Baldwin (63), geçtiğimiz hafta yeni filminin çekimleri sırasında silah ile kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i (42) öldürdü, yönetmen Joel Souza’yı (48) ise yaraladı. Baldwin, polise verdiği ifade sonrasında serbest bırakıldı.

Dünya gündemine oturan olayın ardından Baldwin, yaptığı ilk açıklamada, “trajik bir durum” değerlendirmesinde bulundu. Hutchins’in eşiyle yakın iletişim halinde olduğunu belirten Baldwin, Hutchins ailesine destek olduğunu da ifade etti.

Baldwin, yaşananların ardından Halyna Hutchins’in eşi ve oğluyla New Mexico’da bir araya geldi. Baldwin, Hutchins’in eşi Matthew Hutchins ve 9 yaşındaki çocukları Andros ile Fe’deki bir otelde buluştu.

Taziye dileklerini ileten Baldwin, Matthew Hutchins ile sarılırken objektiflere takıldı. İki taraf da birbirini teselli etmeye çalıştı.

 

Alec Baldwin, ölümüne neden olduğu Hutchins’in eşi ve oğluyla bir araya geldi

Yorumlar kapalı.