Aras Aydın kimdir? İkimizin Sırrı’nda Alp’i oynayan Aras Aydın nereli, kaç yaşında?

ATV'nin yeni dizisi İkimizin Sırrı'nda Alp karakterini canlandıran Aras Aydın hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Peki İkimizin Sırrı Alp kimdir? Aras Aydın kaç yaşında, nereli? İşte biyografisi...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu, senaryosunu ise Özen Yula’nın kaleme aldığı, Üs Yapım imzalı İkimizin Sırrı dizisi, bu akşam ilk bölümüyle ATV ekranlarına geliyor.

İkimizin Sırrı dizisinde Alp karakterini Aras Aydın canlandırıyor. Dizide Kasım Karahun’un, Seylan Sorgun’la yaşadığı yasak aşktan dünyaya gelen oğlu olarak karşımıza çıkıyor. Öğretmen Kemal dizisiyle oyunculuk hayatına giriş yapan İkimizin Sırrı Alp kimdir? Aras Aydın kaç yaşında, nereli, sevgilisi kim?

İKİMİZİN SIRRI ALP KİMDİR?

Kasım Karahun’un, Seylan Sorgun’la yaşadığı yasak aşktan dünyaya gelen oğludur. Yalnız bir çocukluk geçiren ve hayatın karanlık yüzüyle erken tanışan Alp, büyüdüğünde soğuk ve sevgisiz bir adama dönüşmüştür. Annesine ne kadar öfkeli olsa da onun hayatını kurtarmak için yasa dışı işlere bulaşmaktan çekinmeyecektir.

ARAS AYDIN KİMDİR?

Aydın, 2 Temmuz 1989 tarihinde Eskişehir’de dünyaya geldi. Asıl adı Mehti Aras Aydın olan oyuncu, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu.

2010 yılında yönetmenliğini Hamdi Alkan’ın yaptığı ve Bülent Emin Yarar’ın başrolde olduğu “Öğretmen Kemal” adlı diziyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. 2012 yılında “Şefkat Tepe” adlı dizide Teğmen Volkan rolünde oynadı. 2014 yılında “Saklı Kalan” adlı dizide oynadı.

2014-2015 arasında “Kiraz Mevsimi” adlı dizide “Emre Yiğit” rolünde oynadı. 2015-2016 tarihleri arasında “İnadına Aşk” adlı dizide “Polat Barutçu” rolünde oynadı. 2016 yılında “N’olur Ayrılalım” adlı dizide rol aldı. Aynı yıl “Altınsoylar” adlı dizide “Oğuz Bakır” rolünü canlandırdı. Ardından “Oğlan Bizim Kız Bizim” adlı sinema filminde Melis Babadağ ile başrolü paylaştı.

“Masum Değiliz” dizisinde de rol alan Aras Aydın, davul, gitar ve piyano olmak üzere 3 farklı enstrüman çalabilmektedir.

Aras Aydın kimdir? İkimizin Sırrı’nda Alp’i oynayan Aras Aydın nereli, kaç yaşında?

Yorumlar kapalı.