İkimizin Sırrı konusu nedir? İkimizin Sırrı uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi? İkimizin Sırrı ne zaman, hangi kanalda?

Hikayesi ile izleyeni ekrana kitleyecek İkimizin Sırrı dizisi, ATV ekranlarında yerini aldı. Başrollerinde Leyla Feray ve Aras Aydın'ın yer aldığı dizi, pazar akşamı ilk bölümü ile dizi seyircisini karşılıyor. İşte, İkimizin Sırrı oyuncu kadrosu ve konusu...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atv’nin yeni dizisi İkimizin Sırrı, 8 Ağustos Pazar akşamı ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başladı.

ATV ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan İkimizin Sırrı dizisinin konusu araştırılıyor. İkimizin Sırrı dizisinde yöresel konulara da yer verilecek. Peki ama İkimizin Sırrı dizisinin konusu ne, uyarlama mı, gerçek hayat hikayesi mi?

İkimizin Sırrı dizisinin İstanbul’da geçeceği biliniyor. Bir anne kızın hikayesinin işleneceği dizinin konusu merak ediliyor. İşte İkimizin Sırrı dizisinin konusu.

İKİMİZİN SIRRI KONUSU NEDİR?

İkimizin Sırrı dizisinin konusu şu şekildedir: Yedi yaşındaki kızı Hayal (Ahsen Türkyılmaz) ile ayakta kalma mücadelesi veren Neva Canpolat (Leyla Feray), biricik kızını masallarla, oyunlarla hayatın güzelliğini ve umudu aşılayarak büyütmektedir. Ancak anne-kızın mutlu dünyası peşlerine düşen karanlık adamlarla sarsılır. Zor bir hayat sürdüren Neva ile Hayal’in yolu bir trafik kazasında Alp Karahun (Aras Aydın) ile kesişir.

İKİMİZİN SIRRI OYUNCULARI

Kadrosunda; Leyla Feray, Aras Aydın, Dolunay Soysert, Tülay Günal, Engin Alkan, Bestemsu Özdemir, Ceyhun Mengirlioğlu, Irmak Örnek, Deniz Hamzaoğlu, Ahsen Türkyılmaz, Sacide Taşaner, Tarık Uğur Özenbaş ve Mina Koyuncular’ın yer aldığı, yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın yaptığı ÜS Yapım imzalı İkimizin Sırrı yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş otururken, senaryosu ise Özen Yula’ya ait.

1. BÖLÜM’DE NELER YAŞANACAK?

Kocasını kaybettikten sonra 7 yaşındaki kızı Hayal ile yalnız kalan Neva ayakta kalma mücadelesi verirken aynı zamanda kocasının karanlık adamlara olan yüklü borcu nedeniyle başı belaya girmiştir.

Bir yandan kötü adamlardan kaçarken diğer yandan hayat mücadelesi veren anne-kızın yolu bir trafik kazasında Alp Karahun ile kesişir. Yıllardır hayalini kurduğu mekânın açılışıyla uğraşan Alp’in hayatı ise tam yoluna girecekken geçmişten gelen bir figür ile sarsılır, hayatı alt üst olur.

İkimizin Sırrı konusu nedir? İkimizin Sırrı uyarlama mı gerçek hayat hikayesi mi? İkimizin Sırrı ne zaman, hangi kanalda?

Yorumlar kapalı.