Arda Kural: Savaşı kazandım, geri dönüyorum!

2019 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Dilber Ay’ın yaşamını anlatan, yılın en merakla beklenen filmlerinden ‘Dilberay’ın İstanbul galası, Kanyon’da düzenlendi. Ünlü isimlerin akın ettiği galada, 2000’li yıllarda yıldızı parlayan ancak sonrasında zor günler geçiren oyuncu Arda Kural da vardı. Gazetecilerle konuşan oyuncu, “Kendi içimde bir savaş başlattım ve kazandım” ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güçlü sesi ve yaşadığı acılara rağmen sürekli gülümseyen yüzüyle, ölümünden sonra da yediden yetmişe herkesin sevgi ve saygıyla andığı usta sanatçı Dilber Ay’ın hayatı, beyazperdeye taşındı. Filmin Kanyon’da gerçekleşen galasına, birbirinden ünlü isimler akın etti.

Aydemir Akbaş, Yılmaz Erdoğan, Mustafa Erdoğan, Haluk Levent, Cansever, Manuş Baba, Sinan Akçıl, Gökhan Türkmen, Şahin Irmak, Çiğdem Batur, Selin Ciğerci gibi isimler, Dilber Ay’ın hayatına tanıklık etti.
2000’li yılların sevilen oyuncusu Arda Kural da galaya katılan isimler arasındaydı. Psikoz teşhisi konulmasının ardından zor günler geçiren Kural, basın mensuplarıyla konuşmayı ihmal etmedi.

‘Emret Komutanım’, ‘Lise Defteri’, ‘Eyvah Kızım Büyüdü’ gibi yapımlarla adını duyuran 41 yaşındaki oyuncu Arda Kural, sevenlerine müjdeli haberi vererek şu ifadeleri kullandı:
“Ticaret ve yazdığım birkaç senaryo var, onlarla uğraşıyoruz. Onların yapımcılığını yapmak istiyorum ama şu an için bir şey söylemek istemiyorum…”
“Geçmişte bana herkes tavır almıştı birden bire, o dönem birlikte çalıştığımız yapımcı Mustafa Altıoklar nedeniyle olduğunu düşünüyorum. Kendi içimde bir savaş başlattım ve bu savaşı kazandım. Artık geri dönüyorum.”

Arda Kural: Savaşı kazandım, geri dönüyorum!

Yorumlar kapalı.