Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel kaç yaşında, nereli?

Aslı Hünel kimdir ve kaç yaşındadır merak ediliyor. Türk sanat müziği sanatçısı Aslı Hünel kimdir ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. Peki, Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel kaç yaşında, nereli? Aslı Hünel Instagram hesabı nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aslı Hünel kimdir ve kaç yaşındadır merak ediliyor. Aslı Hünel kaç yaşında ve kimdir izleyenler tarafından merak ediliyor. Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel kaç yaşında, nereli? Aslı Hünel hayatı ve biyografisi!

ASLI HÜNEL KİMDİR?

Aslı Hünel 4 Haziran 1977 İstanbul doğumludur. Türk sanat müziği sanatçısı olan Aslı Hünel, oyuncu Saruhan Hünel’in kardeşidir. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı.

Türkiye’nin çeşitli noktalarında sahne alarak müzikseverlerle buluşan Aslı Hünel, “Bambaşka” isimli albümünde yer alan çalışmaları kliplendirdi. TGRT Haber kanalında 12 Eylül 2021 tarihlerinde Cem Küçük ile birlikte Günaydın Türkiye programını sunmuştur. Şimdilerde Gelin Evi programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Hünel, 26 Ekim 2020’de Covid-19 nedeniyle babası Mehmet Fevzi Hünel’i kaybetti. 12 Nisan 2018’de iş adamı Savaş Fatin Yurtsever ile evlendi.

ASLI HÜNEL KAÇ YAŞINDA?

Aslı Hünel 4 Haziran 1977 İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslı Hünel, 45 yaşındadır.

ASLI HÜNEL INSTAGRAM HESABI NE?

Aslı Hünel, @aslihunel kullanıcı adıyla 509 bin takipçisi bulunuyor.

Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel kaç yaşında, nereli?

Yorumlar kapalı.