Babala TV’de seyircinin Kılıçdaroğlu karşısında yaptığı hareketler tepki çekti: Utanmaz adam, utanılacak haline gülüyorsun!

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu BabalaTV'de soruları yanıtlarken, Umut Nimet Ataş isimli katılımcının yaptığı hareketler sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Babala TV’de soruları yanıtladı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Umut Nimet Ataş isimli bir katılımcının sorusuna cevap verirken yaptığı hareketler sosyal medyada sert tepki aldı.

Bir Twitter kullanıcısı “Terbiyesiz herif, hareketlere bak. Karşındaki kişi seni insan gibi dinleyip, insan gibi cevap veriyor ama sen edepsiz edepsiz hareketler yapıyorsun” ifadelerini kullandı.

Siyasi paylaşımları nedeniyle GS TV’deki işine son verilen spiker Serbay Şenkal ise “Utanmaz adam, yazık senin aldığın terbiyeye, alamamışsın da zaten yeterince, böyle çiğ kalmış, olamamışsın. Yazık sana, utanılacak haline gülüyorsun, gevşek herif!” diye tepki gösterdi.

“Hayatımda AKP teşkilatlarından içeri girmemiştim, Diyarbakır’daki huzurun, güven ortamının zedeleneceği korkusuyla oy verdim” ifadelerini de kullanan Umut Nimet Ataş’ın sözleri yalanlanmış, uzun süredir AKP teşkilatının içinde olduğu ortaya çıkmıştı. Ataş’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla olan fotoğrafı da sosyal medyada gündem oldu.

Babala TV’de seyircinin Kılıçdaroğlu karşısında yaptığı hareketler tepki çekti: Utanmaz adam, utanılacak haline gülüyorsun!

Yorumlar kapalı.