BİM protestolarına bir yenisini daha eklendi: Market kasiyerine nutuk attı, çocuklara ‘bozkurt’ işareti yaptırdı

İki çocuğuyla BİM'e giden bir vatandaş, marketten aldığı BİMCELL hattını iptal ettirmek istediğini belirterek "Türk evladının size söyleyeceği bir şey var" deyip sözü çocuklarına bıraktı. Yaşananlar başka bir kişinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin zincir marketlere ilişkin sözleri ve BİM’in CEO’su Galip Aykaç‘ın cevabı üzerine başlayan Cumhur İttifakı ve zincir marketler arasındaki gerilim devam ediyor. BİM’e gelen bir vatandaş yanındaki iki çocukla birlikte market kasiyeri üzerinden zincir market sahiplerine mesaj vermek istedi. Vatandaşın, çocuklarını bu eyleme dahil etmesi tepkilere neden oldu.

”KİMSE TÜRK DEVLETİNE HAKARET EDEMEZ”

Şahıs, kasiyere “Türk evladının size söyleyeceği bir şey var. Sizinle alakalı değil. Siz çalışansınız. Söyleyin oğlum” dedi.

Bunun üzerine çocuklardan biri “Abi siz ve sen diğer abilerimiz, ablalarımız burada çalışıyor. Siz Türk gencisiniz sizin hiçbir suçunuz yok. Fakat buranın patronları Türk’e tehdit ve hakaret etti. Biz de bu buna sessiz kalmayacağız. Kimse Türkiye devletine hakaret edemez” dedi.

”BOZKURTLAR ULUSUN, ALLAH TÜRK’Ü KORUSUN”

Çocuklardan diğeri ise bozkurt işareti yaparak “Bozkurtlar ulusun, Allah Türk’ü korusun” sloganı attı.

 

BİM protestolarına bir yenisini daha eklendi: Market kasiyerine nutuk attı, çocuklara ‘bozkurt’ işareti yaptırdı

Yorumlar kapalı.