Blac Chyna, ayda 20 milyon dolar kazandığı OnlyFans hesabını kapattı: Değerimin bundan çok daha fazla olduğunu biliyorum

Yetişkinlere özel müstehcen içeriklerin paylaşıldığı OnlyFans platformunda ayda 20 milyon dolar kazanan ünlü model Blac Chyna, hesabını kapattı. Bir daha OnlyFans’e dönmeyeceğini duyuran Chyna, “Ben değerimin bundan çok daha fazla olduğunu biliyorum” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstatistik sitesi Statista’nın tahminlerine göre ayda 20 milyon dolar gelirle 2021’de OnlyFans’in en çok kazanan ismi olan Blac Chyna bu hafta Jason Lee Show’a katıldı.

“DEĞERİMİN BUNDAN ÇOK DAHA FAZLA OLDUĞUNU BİLİYORUM”

34 yaşındaki ünlü model, müstehcen içeriklerin yer aldığı platformla vedalaştığını açıkladı:

“Artık OnlyFans’te yokum, artık bu işte hiç yokum. Kendimle ilgili her şeyi değiştiriyorum. O işlerin hepsi çıkmaz anlamına geliyor, ben değerimin bundan çok daha fazla olduğunu biliyorum.”

Çocukları 6 ve 10 yaşlarında olan Blac Chyna, onlara örnek olmak için bu hamleyi yaptığını vurguladı. Platformda içerik üretenlere selam göndererek “Paranızı alın ama sizi ele geçirmesine izin vermeyin” dedi.

Instagram’da 16,5 milyon takipçiye sahip Amerikalı, eskiden bir striptizciyken 2010’da Kanye West’in Monster parçasına çektiği klipte Nicki Minaj’ı canlandırarak ün kazanmıştı. Aynı yıl Kanadalı rapçi Drake’in Miss Me parçasında adı geçti.

2011 sonunda Tyga’nın Rack City klibinde yer aldıktan sonra ünlü rapçiyle ilişki yaşamaya başladı. 2012’de çocuk sahibi olan çift sonra ayrıldı.

Tyga, Kylie Jenner’la ilişkiye başlarken o da Jenner’ın üvey kardeşi Rob Kardashian’la birlikte oldu. 2016’da da onunla bir çocuk yaptı. Tüm bu ilişkiler, TV dünyasının da dikkatini çekti ve Keeping Up with the Kardashians’tan sonra kendi hayatına odaklanan programlar yaptı.

Rob & Chyna adlı programının onlar yüzünden bitirildiği ve ailenin gücünü kendi itibarını zedelemek için kullandığı iddialarıyla Kardashianlara 100 milyon dolarlık tahkir davası açarak gündem olsa da bu davayı kazanamadı.

Nisan 2020’de OnlyFans furyasına katılarak ayda 20 dolar karşılığında müstehcen fotoğraf ve videolarını paylaşmaya başladı.

Blac Chyna, ayda 20 milyon dolar kazandığı OnlyFans hesabını kapattı: Değerimin bundan çok daha fazla olduğunu biliyorum

Yorumlar kapalı.