Boşanma kararı alan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un Alaçatı’daki eve ödedikleri para dudak uçuklattı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç anlaşmalı boşanmaya karar vererek evliliklerini 8 ayda noktaladı. Görkemli bir düğünle evlenen çift boşanmadan önce Alaçatı'da gayrimenkule yatırım yapmıştı. Çiftin aldıkları daireye ödedikleri para ortaya çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, geçtiğimiz sene ağustos ayında İstanbul”da görkemli bir düğünle evlenmişti. İkili aralarındaki sorunları halledemedi ve boşanma kararı aldı.

Çift, “Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayışlı çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu süreci aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz” açıklaması yaptı.

15 MİLYONA EV

İkilinin, evliliğinde kriz olmadan hemen önce Alaçatı’dan 15 milyon TL”ye ev aldığı ortaya çıktı.

SnobMagazin”in haberine göre; dublex daire beğenen Oğuzhan Koç 15 milyon TL”ye aldığı evi için heyecanlıydı. İkilinin boşanma sürecinde mal paylaşımını nasıl yapacağı ise henüz bilinmiyor.

Boşanma kararı alan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un Alaçatı’daki eve ödedikleri para dudak uçuklattı

Yorumlar kapalı.