Çağatay Akman kimdir, kaç yaşında, nereli? Çağatay Akman hapse girecek mi?

Eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla Çağatay Akman hakkında 10 yıl 8 aya kadar hapis cezası istendi. Bu gelişme sonrası genç şarkının hayatına ilişkin detaylar merak konusu oldu. İlk olarak sosyal medyada paylaştığı “Gece Gölgenin Rahatına Bak” isimli şarkısıyla ünlenen Çağatay Akman Çankırı’nın Kesecik köyünde doğdu. Peki Çağatay Akman kimdir, kaç yaşında? Çağatay Akman ne yaptı? İşte, Çağatay Akman ve hapis talebine ilişkin yaşanan son gelişmeler…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çağatay Akman’ın eski kız arkadaşını ve arkadaşını darp ettiği iddiasıyla açılan soruşturma tamamlandı. Öykü Uslu ve onu uzaklaştırmak isteyen arkadaşını darp ettiğiyle ilgili iddianamede, müşteki şüpheli Çağatay Akman’ın 3 ayrı suçtan hapis cezasına çarpıtılması talep edildi. Bu gelişme sonrası Çağatay Akman’ın hayatı araştırılmaya başlandı. Sosyal medyada yayınladığı şarkıyla kısa süred üne kavuşan Çağatay Akman, bir çok konser ve etkinlikte sahne almaya başladı. Peki Çağatay Akman kaç yaşında, nereli? İşte, detaylar…

Çağatay Akman kimdir, kaç yaşında, nereli?

Çağatay Akman 31 Temmuz 1998’de Çankırı’nın Korgun ilçesine bağlı Kesecik köyünde doğdu.

Youtube’a yüklediği ‘Gece Gölgenin Rahatına Bak’ adlı şarkısıyla 340 milyondan fazla izlenmeye ulaşan ünlü isim, sonrasında 8 Haziran 2017’de “Sensin Benim En Derin Kuyum” adlı şarkısını yayımladı.

14 Eylül 2017’de “Bizim Hikaye” adlı şarkısını yayımladı. Şarkı, Bizim Hikaye dizisinin jenerik müziği olarak kullanıldı. 15 Şubat 2018’de ise “Yüreğim Davacı” adlı şarkısını yayımladı. 21 Temmuz 2018’de “Çek Silahını Daya Göğsüme” adlı şarkısını yayımladı.

Ayrıca gitar çalabilen Çağatay Akman, müzikal kariyerinin yanı sıra Bizim Hikâye dizisinin 12. bölümünde konuk oyuncu olarak rol aldı. Çağatay Akman, ayrıca 44. Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Çıkış Yapan” kategorisine aday gösterildi.

Çağatay Akman hapse girecek mi?

Şarkıcı Çağatay Akman, eski kız arkadaşı Öykü Uslu ve arkadaşını darp ettiği iddiasıyla için soruşturma tamamlandı. Şarkıcı, Öykü Uslu ile onu uzaklaştırmak isteyen arkadaşını darp ettiğiyle ilgili iddianamede, müşteki şüpheli Çağatay Akman’ın 2 kişiye karşı 3 ayrı suçtan toplamda 10 yıl 8 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

 

Çağatay Akman kimdir, kaç yaşında, nereli? Çağatay Akman hapse girecek mi?

Yorumlar kapalı.