Cameron Diaz kendini kocasına ve kızına adadı: “Artık yüzümü bile yıkamıyorum”

O bir zamanlar sinema dünyasının en şık, güzel ve bakımlı yıldızlarından biriydi. Hollywood'un bütün ışıltısını yansıtıyordu bir başka deyişle. Ama evlenip anne olduktan sonra mesleğini bir kenara bıraktı ve kendi tercihiyle hayatı başka bir yöne girdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

49 yaşındaki ünlü oyuncu Cameron Diaz, bir zamanlar Hollywood’daki üst düzey oyuncular arasında yer alıyordu. Ancak oyunculuğu bıraktıktan sonra, toplumun dayattığı güzellik standartlarını da terk ettiğini açıkladı.

Programın sunucusu Michelle Visage’a konuşan Diaz, “milyarlarca” bakım ürününe sahip olmasına rağmen, artık dış görünüşünü nadiren düşündüğünü ve “yüzünü bile yıkamayan bir canavar”a dönüştüğünü belirtti.

2015 yılında evlendiği müzisyen Benji Madsen ile yeni bir hayata başlayan ünlü isim, objektiflerden ve basının yoğun ilgisinden uzak kaldığı için hayatının özgürleştiğini belirtiyor. Hollywood’u “tuzak” olarak değerlendiren ünlü aktris, “Kadınların maruz kaldığı tüm toplumsal nesneleştirmelerin ve sömürülerin ben de kesinlikle mağduruyum” dedi.

Cameron Diaz kendini kocasına ve kızına adadı: “Artık yüzümü bile yıkamıyorum”

Yorumlar kapalı.