Çekimleri 7 saat sürdü: Babala TV’de Kılıçdaroğlu’nun programına troll saldırısı! “Kendini rezil edip salonu terk etti”

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olarak katıldığı, Babala TV'de yayınlanacak olan Mevzular Açık Mikrofon programının çekimleri 7 saat sürdü. Babala TV'nin kurucusu Oğuzhan Uğur programa ilişkin yaptığı açıklamada, " İyi önlemler aldık ama bir tanecik troll saldırısı yedik maalesef. Nazarlık niyetine… Kendini rezil edip salonu terk etti sağ olsun" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Babala TV YouTube kanalında Mevzular Açık Mikrofon programının 15. bölümüne Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuk oldu.

İlk tur öncesinde kendisine yapılan teklifleri “provokasyonlarla ilgili çekinceler” nedeniyle reddeden, ancak daha sonra katılacağını açıklayan Kılıçdaroğlu, çekimleri 7 saat süren programda gençlerin sorularını yanıtladı.

Programın çekimlerine katılan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, “Sert sorularla, karşılıklı atışmalarla tarihi bir Babala yayını oluyor. Etkisini, trollerin “ama salonda AK Partili yok ya” paniğinden anlayabilirsiniz. Gerçeği 2 güne ortaya çıkacak bir yalana sarılmış durumdalar. Gençlere değer vermek karşılarına korkusuzca çıkmakla oluyor” paylaşımını yaptı.

7 SAAT SÜRDÜ

Babala TV’nin kurucusu Oğuzhan Uğur ise programa ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“M.A.M. 15. Bölüm tam 7 saat sürdü. İyi önlemler aldık ama bir tanecik trol saldırısı yedik maalesef. Nazarlık niyetine… Kendini rezil edip salonu terk etti sağ olsun. (Tanıtıma özellikle koyacağım.) Sorular çok sertti ama kazasız belasız bitirdik çok şükür. Tanıtım yarın sabah, tam bölüm çarşamba akşamı 21.30da yayında. ”

Uğur, program öncesi yaptığı paylaşımda soru sormak için katılacak kişilerle ilgili bilgi vermişti. Uğur, “An itibarıyla salonumuzda 243 AK Partili, 26 Memleket Partili, 81 MHP’li, 41 küskün CHP’li, 27 Zafer Partili olacak. Hem Türk basını hem de yabancı basından gazeteciler salonda hazır bulunacak. Dışarıdan şimdilik 3 videolu soru gelecek (artabilir). Bir de torpil yaptığım, yakın çevremden 10 kişi soru sormadan izleyecek (olsun o kadar). Son anda iptal eden ya da vazgeçen olur mu bilemem, her zaman olur ama eksi 10, artı 10 onu, göreceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Çekimleri 7 saat sürdü: Babala TV’de Kılıçdaroğlu’nun programına troll saldırısı! “Kendini rezil edip salonu terk etti”

Yorumlar kapalı.