Cem Küçük’ten AKP’ye ‘HDP ziyareti’ tepkisi: Siz ne biçim bir partisiniz

AKP’nin HDP’yi ziyaret etmesiyle ilgili yankılar sürüyor. MHP lideri Bahçeli, söz konusu ziyareti “Son derece doğal ve doğru bir adım” diyerek yorumlarken, hükümete yakınlığıyla bilinen Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük AKP’yi topa tuttu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP’nin başörtüsü ve aile ile ilgili anayasa değişikliği için HDP’den destek istemeye gitmesiyle ilgili tartışmaya Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük de dahil oldu. Cem Küçük, AKP’nin HDP ziyaretini “çelişki” olarak değerlendirip, Cumhur İttifakı’na yüklendi.

“HDP’NİN YANINA GİDİYORSANIZ ELEŞTİRİLİRSİNİZ”

Habertürk canlı yayınında Kübra Par’ın “AK Parti’nin HDP ile görüşmesi çelişki midir” sorusuna Cem Küçük, “Bence çelişkidir. O zaman İYİ Parti’ye ve CHP’ye ‘HDP gizli ortağınız’ demeyeceksiniz. Anayasa değişikliğiyle ilgili HDP’nin yanına gidiyorsanız eleştirilirsiniz. Bu yanlıştır” dedi.

Cem Küçük'ten AKP'ye 'HDP ziyareti' tepkisi: Siz ne biçim bir partisiniz

“AĞZIMA GELENİ SÖYLERDİM, AK PARTİLİLER DE SÖYLERDİ”

AKP yerine CHP’nin HDP’den destek istemeye gittiğinin düşünülmesini isteyen Cem Küçük, “Eğri oturup doğru konuşalım. CHP’liler bir heyetle HDP’ye gitseydi ben burada ne söylerdim? Ağzıma geleni söylerdim. Siz ne biçim bir partisiniz derdim. CHP’nin siyasi kanadısınız derdim. AK Partililer de böyle söylerdi” ifadelerini kullandı.

Cem Küçük’ten AKP’ye ‘HDP ziyareti’ tepkisi: Siz ne biçim bir partisiniz

Yorumlar kapalı.