CHP lideri Kılıçdaroğlu: Dürüst ve namuslu insanlar memleketi kurtaracak

CHP lideri Kılıçdaroğlu: Dürüst ve namuslu insanlar memleketi kurtaracak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden dün ziyaret ettiği Uşak'taki çiftçinin sorunlarını video üzerinden paylaştı. Videoda, Kılıçdaroğlu'nun "Dürüst ve namuslu insanlar bu memleketi kurtaracak. Bize güvenin" ifadeleri yer aldı.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kılıçdaroğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Çiftçimiz gülmeyi unuttu, her gece haciz korkusuyla başını yastığa koyuyor… Uşak’tan yükselen bu feryadın tüm çiftçilerimizin ortak sesi olduğunu biliyorum. Bize güvenin. Vallahi de billahi de düzelteceğiz” dedi. Kılıçdaroğlu, dün ziyaret ettiği Uşak’tan bir video da paylaştı.

Videoda, çiftçinin “Gülmeyi unuttuk, acaba ne zaman traktörümüz elimizden gidecek diye gece uykuda kabus görüyoruz, çalışmanın bu kadar horlandığı bir ortam görmedik, çalıştıkça ezildik, bizim suçumuz günahımız üretmekte biz yaşamaktan usandık genel başkanım” ve bir kadın çiftçi “Bir araba domates satardım, şimdi üç kasa satamam” ifadeleri ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Derdi yaşayan derdini anlatacak ki derdi çözecek makamda oturan sorunu çözsün. Bu olmadı, bunu yapacağız. Dürüst ve namuslu insanlar bu memleketi kurtaracak. Bize güvenin. Vallahi de billahi de düzelteceğim” yanıtı yer aldı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu: Dürüst ve namuslu insanlar memleketi kurtaracak

Yorumlar kapalı.