CHP’nin Muharrem İnce’ye yaptığı teklif ortaya çıktı!

BirGün yazarı Fikri Sağlar, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun onayıyla Muharrem İnce ile bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı. Sağlar, İnce'nin adaylıktan çekilme talebini kabul etmediğini bildirdi. Gazeteci İsmail Saymaz ise teklifin detayına dair Memleket Partisi kanadından edindiği bilgiyi paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BirGün yazarı ve eski CHP Milletvekili Fikri Sağlar, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun onayı ile Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce ile bir uzlaşma görüşmesi yaptığını açıkladı.

Sağlar, “Duyuru” başlıklı yazısında, Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile yaptığı görüşmeye dair, “Tarihin yüklediği sorumluluk gereği, kırgınlık ve kızgınlıkların bir tarafa bırakılarak birleşmenin sağlanması için, Sn. Kılıçdaroğlu’nun bilgisi ve oluruyla 3 Nisan’da Sn. Muharrem İnce ile Memleket Partisi Genel Merkezi’nde bir uzlaşma görüşmesi gerçekleştirdim” dedi.

SAYMAZ: 5 VEKİLLİK EKLİF EDİLDİ

Halktv.com.tr yazarı gazeteci İsmail Saymaz, Sağlar’ın yazısının gündem olmasının ardından Muharrem İnce’ye yapılan teklifin detayına dair bir paylaşım yaptı.

Memleket Partililer ile görüşme yapan Saymaz, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Memleket Partilililere göre Fikri Sağlar, Kılıçdaroğlu adına beş milletvekilliği teklifi getirdi. İnce, bu teklifi reddetti” dedi.

CHP’nin Muharrem İnce’ye yaptığı teklif ortaya çıktı!

Yorumlar kapalı.