Cüneyt Arkın’ın oğlundan duygulandıran paylaşım: “Anılar öylesine üzerime yağıyor ki!…”

'Kalp durması' sebebiyle haziran ayında hayatını kaybeden usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın Instagram hesabından bir paylaşım yapıldı. Arkın'ın oğlu Kaan Polat Cüreklibatır tarafından yapılan paylaşım yüzlerce sosyal medya kullanıcısını duygulandırdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeşilçam’ın ustası, sanatçı Cüneyt Arkın 28 Haziran’da hayatını kaybetmişti. Arkın, gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alınmış; 85 yaşındaki oyuncu burada ‘kalp durması’ sebebiyle yaşamını yitirmişti.

Usta ismin ölümü, tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu.

Cüneyt Arkın'ın oğlundan duygulandıran paylaşım: "Anılar öylesine üzerime yağıyor ki!..."

BABASININ HESABINDAN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Son olarak Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Polat Cüreklibatır, babasının sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Cüreklibatır, Arkın ile olan bir fotoğrafını paylaşarak, “Sesini duymadan, sensiz bir doğum günü kutlamaktan yorgunum. Murat yorgun, annem yorgun, ben yorgunum. Anılar öylesine üzerime yağıyor ki!” notunu düştü.

Cüneyt Arkın'ın oğlundan duygulandıran paylaşım: "Anılar öylesine üzerime yağıyor ki!..."

Kaan Polat Cüreklibatır, söz konusu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Evimizin önünde ışıklar birden yanıyor, o birden içeri giriyor. Onu görüyorum. Yanına koşuyorum. Uzun sarı saçlarımı, çilli yüzümü onun iri omzuna yaslıyorum. Zaman geçiyor,sanki saniyelerin sınırları arasındayım, zamanda pusuda hazır.

Bugünün ‘sensiz’ geçeceğini bilmiyordum. Sesini duymadan, sensiz bir doğum günü kutlamaktan yorgunum. Murat yorgun, annem yorgun, ben yorgunum. Anılar öylesine üzerime yağıyor ki!…

Durmadan- son bir defa diye tekrarlıyorum. Oysa bu son, seni bir daha göremeyeceğim diye düşünürken, bir ağacın dalına ‘ Gurbet’ Kuşu konuyor. Hergün akşamüstü bu saatlerde gözgöze geliyoruz. Ve hasretle ‘Babam’ diyorum..”

Cüneyt Arkın’ın oğlundan duygulandıran paylaşım: “Anılar öylesine üzerime yağıyor ki!…”

Yorumlar kapalı.