Derbide kendinden geçen Beşiktaşlı Ebrar Karakurt Fenerbahçelileri kızdırdı! “90 dakika daha olsa…”

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde kendinden geçti. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Karakurt, siyah beyazlıların 4. golünden sonra "90 dakika daha olsa 9 olur" diyerek Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş, 10 kişi kaldığı maçta geri dönerek Fenerbahçe’yi 4-2 mağlup etti. Siyah-beyazlı renklere gönül veren Ebrar Karakurt ise karşılaşma oynanırken yaptığı paylaşımlarla gündem oldu.

BEŞİKTAŞ ATTI, EBRAR SEVİNÇTEN ÇILDIRDI

Ebrar Karakurt, Beşiktaş’ın tarihi derbi galibiyetiyle coştu. Siyah-beyazlıların attığı her golde büyük coşku yaşayan milli voleybolcu o anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Karakurt, Cenk Tosun’un golünden sonra sevinçten çıldırırken “Tosun Paşa’m attı” ifadelerini kullandı. 4. golden sonra ise milli voleybolcu, “90 dakika daha olsa 9 olur dedi.”

REDMOND MAÇA DAMGA VURDU

Kadıköy’de oynanan maçta 41. dakikada Enner Valencia’nın penaltıdan attığı golle geriye düşen Beşiktaş, ikinci yarı adeta küllerinden doğdu. Redmond’ın 3 asist ve 1 golle yıldızlaştığı mücadelede Cenk Tosun ise 2 gol attı. Siyah-beyazlıların 4. golünü Aboubakar atarken, Beşiktaş sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı.

Derbide kendinden geçen Beşiktaşlı Ebrar Karakurt Fenerbahçelileri kızdırdı! “90 dakika daha olsa…”

Yorumlar kapalı.