Devlet Bahçeli CHP liderini hedef aldı: Uyarıyorum, Kılıçdaroğlu’na gidecek her oy Kandil’e gidecektir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Millet İttifakı'nın adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alırken,"Askerlerimizi şehir edenler Kılıçdaroğlu'nun yanındadır. Uyarıyorum Kemal Kılıçdaroğlu'na gidecek her oy Kandil'e gidecektir" diye konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP lideri Devlet Bahçeli, Aydın’da “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısında konuştu.

“Seçimlerin saygı, sağduyu içinde gerçekleşmesini diliyorum” diyen Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Aziz vatandaşlarım, değerli dava arkadaşlarım, hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Efeler diyarı Aydın’da olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Aydınlı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 10 gün sonra yapılacak seçimlerin milletimizin birliğine hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Seçimlerin demokratik olgunluk içinde gerçekleşmesini diliyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Aydın tarih ve medeniyet şehridir. Anadolu’nun işgal yıllarında Efeler ayağa kalkarak destan yazmıştır. Dün Efeler yapmıştı bugün sıra bizde diyerek milli geleceğinize sahip çıkacak mısınız? Aydınlı kardeşlerim söz sizin, karar sizin, sıra hepinizin. Aydın’ın seslenişi aynı zamanda aydınlık bir geleceğin göz kamaştıran habercisidir. Size güveniyorum. Kurtuluş mücadelesinin kıvılcımı buradan tutuşturulmuştur.

Seçimler demokrasi tarihimizin kilit taşıdır. Huzurla husumet arasında bir seçim yapılacaktır. Kucaklaşmayla kutuplaşma arasında bir mücadeleye şahit olacaktır. Ya Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu canlandıracağız ya da acıklı bir ülkeye mahkum olacağız.

“KILIÇDAROĞLU’NA GİDECEK HER OY KANDİL’E GİDECEKTİR”

Askerlerimizi şehir edenler Kılıçdaroğlu’nun yanındadır. Uyarıyorum Kemal Kılıçdaroğlu’na gidecek her oy Kandil’e gidecektir.

CHP ve İYİ Parti’ye verilen her oy Türk milletimin önünü kesecektir. Aydın olur vermez, veremez. Zillet ittifakı terör örgütleriyle aynı hizada aynı gayededir. Kılıçdaroğlu terörist Demirtaş’ı serbest bırakacağım dedi mi dedi. Tezkerelere hayır dedi mi dedi. Türkiye maalesef Azerbaycan’a yardım ediyor da dediler. Burunlarından fitil fitil getirecektir. 6-8 Ekim olaylarında Demirtaş 51 kişinin ölümünü azmettirmişti. Şerefin, namusun, vatanın, milletin tavizi olmaz. Devletin teslim olması diye bir şey söz konusu olamaz. Beş kuruşa vatan satan 1 dolara da hain olur. Nefsine yenilen iki dünyasını da yok eder.

Mücadele bizden, takdir Yüce Allah’tandır. Zillet İttifakı’na bırakılacak ne ülkemiz ne yurdumuz vardır. Bu bölücü örgütün yedeği haline geldiler. Zulme zalimlere karşı MHP’nin yanında mısınız? 3 hilale oy verecek misiniz? Cumhur İttifakı’nın yanında mısınız? Erdoğan’a sonuna kadar oyunuzla iradenizle sahip çıkacak mısınız?

Bu güzel Aydın zillete düşmez, ihanete geçit vermez. Soruyorum sizlere bizimle beraber misiniz? Birlikte yürüyecek miyiz. MHP’ye evet mi. Cumhur İttifakı’na evet mi? Kılıçdaroğlu ve ittifak ortakları Türkiye’nin karşısında, biz yanındayız. TOGG’un karşısında, biz yanındayız. HÜRKUŞ’un, Kaan’ın karşısında, biz yanındayız. Bayraktar şirketinin, Kızılelma’nın karşısında biz yanındayız.”

Devlet Bahçeli CHP liderini hedef aldı: Uyarıyorum, Kılıçdaroğlu’na gidecek her oy Kandil’e gidecektir

Yorumlar kapalı.