“Doğuş’un oğluyum” demişti: Şarkıcı Doğuş’un babalık testi sonucu belli oldu!

22 yaşındaki Seyid isimli gencin “Doğuş’un oğluyum” demesi üzerine şarkıcı Doğuş babalık testi yaptırdı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ulaştığı DNA sonucunu sosyal medya hesabından paylaştı. Buna göre şarkıcı Doğuş’un yüzde 99.99 Seyid isimli gencin babası olmadığı anlaşıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Doğuş’un babalık davasında önemli bir gelişme yaşandı. Kendisini mahkemeye veren ve öz babası olduğunu iddia eden 22 yaşındaki Seyid isimli gencin, babası olup olmadığını öğrenmek için DNA örneği veren Şarkıcı Doğuş’un, test sonucu belli oldu.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’ın ulaştığı DNA sonucunda, kıl ve kan örneği veren gerçek ismiyle Orhan Baltacı’nın, Seyid ismiyle örnek veren kişiyle hiçbir bağının olmadığı tespit edildi.

“Doğuş’un oğluyum” demişti: Şarkıcı Doğuş'un babalık testi sonucu belli oldu!

16 DNA işaretleyicisi ile yapılan testlerde; yüzde 99.99 ile babası olmadığını öğrenen Doğuş rahat bir nefes aldı.  Eşi Hoşgedem Hidayetkızı ile arası bozulan şarkıcı aklanarak temize çıktı. Doğuş’un bu olay sonrası eşini ve çocuklarını Dubai’ye tatile götürmesi ise gözlerden kaçmadı.

Ayrıca konuyla ilgili Onur Akay’a açıklama yapan Doğuş, gencin gerçekten kendisine çok benzediğini, kendisinin de şüphede kaldığını, bu nedenle seve seve DNA örneği verdiğini, kendisini çok seven ve şarkılarını ezbere bilen gence manevi olarak ağabeylik yapabileceğini ifade etti.

“Doğuş’un oğluyum” demişti: Şarkıcı Doğuş’un babalık testi sonucu belli oldu!

Yorumlar kapalı.