Düğünde skandal: Damat kayınpederini çağırdı, gelin koşarak kaçtı

ABD'de düzenlenen bir düğünde yaşanan olay sosyal medyanın gündemine oturdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal paylaşım platformu Reddit’te yayınlanan bir itiraf uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu. Öz babasıyla arasının iyi olmadığı bir gelin, düğün günü babasını davetliler arasında görünce sinir krizi geçirdi.

Yaşadıklarını sosyal medyada anlatan kadın, “Nişanlım son dakikada davetli listesini değiştirip düğün yemeğine aramın iyi olmadığı babamı da çağırmış. Ailem ve yakın arkadaşlarım haricinde kimse babamla aramın iyi olmadığını bilmiyordu” dedi.

Nişanlısının güvenini ve kişisel sınırlarını sarstığını söyleyen ve ismi açıklanmayan kadın yaşadıklarını bütün detaylarıyla paylaştı. Öfkeli kadın, “Biz ufak bir düğün yemeği organize etmek istiyorduk ve bu sebeple sadece yakın olduğumuz kişileri çağırdık. Fakat düğün günü nedimelerimden biri gelip babamı gördüğünü söyledi. Onunla hiçbir bağım yok, 20 yaşıma gelince onu hayatımdan çıkardım çünkü beni taciz ediyordu” dedi.

DÜĞÜN SALONUNDAN KOŞARAK KAÇMIŞ

Fakat nişanlısının sadece babası olduğu için düğün yemeğinde olması gerektiğini söylediği ve son dakikada “müstakbel kayınpederini” çağırdığını öğrenen kadın salonda babasını görünce sinir krizi geçirdi. Daha önce nişanlısına, “Eğer babamı çağırırsan ben bu düğünde olmam” dediğini söyleyen öfkeli kadın, “Çok net bir şekilde bunu istemediğimi söylemiştim. Ona neden davet ettiğini sorduğumda daha sonra babamı davet etmediğim için vicdan azabı çekmemi istemediğini söyledi” dedi.

Koşarak düğün salonundan kaçtığını söyleyen kadın, “Nişanlımı terk ettim ve artık annemin yanında yaşıyorum. Benim arkamdan iş çevirmesini kabul edemiyorum” ifadesini kullandı.

Düğünde skandal: Damat kayınpederini çağırdı, gelin koşarak kaçtı

Yorumlar kapalı.