Ece Erken, eşinin ölümü sonrası ilk kez konuştu: “Şafak iyi niyetinin kurbanı oldu”

Sunucu Ece Erken, avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirmesinin ardından ilk kez konuştu. Hala şokta olduğunu belirten Erken, "Şafak iyi niyetinin kurbanı oldu" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde Yeşilköy Bakırköy’de bulunan kendisine ait balıkçı restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin aralarında Mahmutyazıcıoğlu’na tetiği çeken Kadir Yasak’ın da bulunduğu 11 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

ECE ERKEN İLK KEZ KONUŞTU

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümünün ardından ilk kez Cumhuriyet.com.tr’ye açıklamalarda bulunan sunucu Ece Erken, “Hala şoktayım, bu olay nasıl oldu anlayamıyorum. Şükürler olsun ki katiller yakalandı. En ağır cezayı almalarını istiyorum” dedi.

Ece Erken, eşinin ölümü sonrası ilk kez konuştu: "Şafak iyi niyetinin kurbanı oldu"

“ŞAFAK İYİ NİYETİNİN KURBANI OLDU”

Mahmutyazıcıoğlu’nun katillerini hiç görmediğini ve tanımadığını belirten Erken, “Şafak sadece iyi niyetinin kurbanı oldu. Çok üzgünüm” diye konuştu.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 28 Ocak’ta gece saat 00.30 sıralarında Bakırköy Balıkçılar Çarşısı Çamözü Sokak’ta meydana gelen olayda BJK eski yöneticisi ve ünlü sunucu Ece Erken’in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti, Muratyazıcıoğu’nun şoförü Murat Bilmez ise yaralandı.

Ece Erken, eşinin ölümü sonrası ilk kez konuştu: "Şafak iyi niyetinin kurbanı oldu"

“AĞABEYLERİMİ GÖNDERİRİM”

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada olayın bazı ayrıntıları da ortaya çıktı.

Suphi Malgaz emniyette bilgi sahibi olarak verdiği ifadede, gayrimenkul satışı nedeniyle Gökhan Karakan ile arasında 65 bin liralık alacak verecek meselesi yaşandığını belitti. Suphi Malgaz ifadesinde, Gökhan Karakan ile aralarında 1 milyon 480 bin liralık gayrimenkul satışı olduğu ve kendisinin aynı gayrimenkulü 1 milyon 600 bin liraya satması üzerine Gökhan Karakan’ın kendisinden 100 bin lira daha istediğini söyledi. Bunun üzerine aralarında yaşanan anlaşmazlık sonrası Karakan’ın kendisini, “O zaman ağabeylerimi gönderirim” dediğini kaydetti.

“YAZILI BELGE OLMADAN İMZALAMA”

Hakkında gözaltı kararı bulunan kişilerden Seccad Yeşil’in de kendisini araştırdığını söyleyen Malgaz, kendisini Ali Yasak’ın (Drej Ali) yeğeni olarak tanıtan Kadir Yasak’ın çağırmasıyla Mahmutyazıcıoğlu ile kafeye gittiklerini söyledi. Yapılan görüşmede 65 bin liraya anlaştıklarını söyleyen Malgaz, Mahmutyazıcıoğlu’nun kendisine yazılı bir belge olmadan parayı vermemesini söylediğini ifade etti.

“YEŞİL İLE MAHMUTYAZICIOĞLU TARTIŞTI”

Bunun üzerine Seccad Yeşil’in Mahmutyazıcıoğlu’nu arayarak tartıştıklarını söyledi. Malgaz, Gökhan Karakan’ın da kendisini aradığını belirterek, Karakan’a parayı Mahmutyazıcıoğlu’ndan alması gerektiğini söylediğini ifade etti. Malgaz, Mahmutyazıcıoğlu’nun dün öldüğünü öğrendiğini söyledi.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Öte yandan açıklamada, “Olaya ilişkin olay yeri Cunda Balık Restaurant isimli iş yerinden temin edilen güvenlik kameralarının yapılan incelemesinde Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge isimli şahısların olay yerinde oldukları ve Kadir Yasak isimli şahsın ateşli silah kullanarak Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Kasten Öldürülmesine ve Murat Bilmez isimli şahsın Kasten Yaralanması olayını gerçekleştirdiği tespit edilmiştir” denildi.

11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin aralarında Mahmutyazıcıoğlu’na tetiği çeken Kadir Yasak’ın da bulunduğu 11 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Ece Erken, eşinin ölümü sonrası ilk kez konuştu: “Şafak iyi niyetinin kurbanı oldu”

Yorumlar kapalı.