Ece Erken’den yeni açıklama: Allah’ıma şükürler olsun!

Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 13 gün önce uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Eşinin vefatıyla zor günler geçiren Erken, yeni bir paylaşımda bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sunucu Ece Erken’in (43) geçen yıl haziran ayında nikah masasına oturduğu avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), hayata veda etmişti. Mahmutyazıcığıoğlu, 13 gün önce İstanbul Bakırköy’deki bir balık restoranında silahlı saldırıya uğramıştı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, memleketi Rize’de düzenlenen töreninin ardından defnedilmişti. Cenazede ayakta durmakta güçlük çektiği görülen Erken, gözyaşları içerisinde, “Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim!” şeklinde konuşmuştu.

Eşinin yokluğuna alışamayan ve zor günler geçiren Ece Erken, Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu ve gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

Allah’ıma şükürler olsun, İçişleri Bakanı’mız Süleyman Soylu beyefendiye ve tüm ekibine minnettarım. Allah hepinizden razı olsun. Allah’ım müebbet yediklerini görmemi nasip etsin. Diğer katil Seccad Yeşil de yakalandı.

Ece Erken’den yeni açıklama: Allah’ıma şükürler olsun!

Yorumlar kapalı.