Ekrem İmamoğlu mitingde verilen çiçeği eşine götüreceğini söyledi, Dilek İmamoğlu o anları paylaşarak teşekkür etti

İBB Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, yağmura rağmen Anıt Meydanı’nı dolduran Amasyalılara hitap etti. Sahnede konuşan İmamoğlu'na bir kadın vatandaş, bir buket çiçek verdi. İmamoğlu, çiçeğin üzerindeki nazar boncuğunu cebine koyacağını, çiçeği de eşi Dilek İmamoğlu'na götüreceğini söyledi. O anları Dilek İmamoğlu sosyal medya hesabından paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Amasya’da vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Millet İttifakı’nın Amasya milletvekili adayları, Altılı Masa’nın Amasya il başkanları ve belediye başkanlarının eşlik ettiği İmamoğlu, Anıt Meydanı’nda düzenlenen “Halk Buluşması”nda konuştu.

“BU ARA EVİME YOLUM AZ DÜŞÜYOR, BU ÇİÇEĞİ DE EŞİME GÖTÜRECEĞİM”

İmamoğlu, yağmura rağmen alanı dolduran vatandaşlara konuşmasını yaptı. Sahnede konuşmasını sürdüren İmamoğlu’na Amasyalı bir kadın bir buket çiçek verdi. Çiçeği alan İmamoğlu’nun teşekkür ederken şunları söyledi:

“Güzel anneciğim, sağol varol. Senin ellerinden öpüyorum. anneciğim bu nazarlığı kendime aldım. Cebime koyacağım. Bu ara evime yolum az düşüyor. Bu çiçeği de eşime götüreceğim. Dilek’e götüreceğim. Sağol. Teşekkür ediyorum. Neyse buradan 10 puan kazandım. Allah her yuvaya, her aileye huzur versin.”

DİLEK İMAMOĞLU’NDAN ÇİÇEĞİ VEREN AMASYALI KADINA TEŞEKKÜR

Dilek İmamoğlu da eşinin o konuşmasını Twitter hesabından paylaşarak “Amasya’da, Ekrem İmamoğlu’nun hoş bir sürpriz yapmasına vesile olan kalbi güzel hanımefendiye teşekkür ederim. Sevgi paylaştıkça çoğalıyor.” notunu yazdı.

Ekrem İmamoğlu mitingde verilen çiçeği eşine götüreceğini söyledi, Dilek İmamoğlu o anları paylaşarak teşekkür etti

Yorumlar kapalı.