Ümit Özdağ’dan Fatih Altaylı’ya yanıt! “Keşke Habertürk Tv ambargo uygulamasaydı da…”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, HaberTürk yazarı Fatih Altaylı'ya Twitter'dan yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile kendisi hakkında “Her iki parti ve her iki lider de artık iktidara değil, iktidar adayı olduğunu söyleyen muhalefete yüklenmeye başladılar. Muhalefete yönelik muhalefetlerinin dozunu giderek arttırıyor, hedef tahtasına sadece muhalefeti ve muhalefet liderlerini koyuyorlar” eleştirisini yapan HaberTürk yazarı Fatih Altaylı’ya yanıt verdi.

Özdağ, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Zafer Partisi Erdoğan’ı da Erdoğan’ın 13 milyon sığınmacısını da yollayacak. Ancak bunu yapmak için listelerinde eski AKP’liler, FETÖ’cüler ve PKK sempatizanlarına yer vermeyecek” dedi.

Özdağ, şunları kaydetti:

“Sevgili Fatih Altaylı bugün yazında Zafer Partisi’nin listelerin açıklanmasından sonra muhalefeti eleştirdiğini yazmış. Keşke Habertürk Tv Ümit Özdağ ve Zafer Partisi’ne ambargo uygulamasaydı da Zafer Partisi’nin politikalarını bana sorsaydı. Ben TV’de kendisine cevap verseydim. O zaman tahmin yürütmek zorunda kalmazdı. Zafer Partisi Erdoğan’ı da Erdoğan’ın 13 milyon sığınmacısını da yollayacak. Ancak bunu yapmak için listelerinde eski AKP’liler, FETÖ’cüler ve PKK sempatizanlarına yer vermeyecek. Ne mutlu Türk’üm diyene şeklinde haykırmaya devam edecek.”

Ümit Özdağ’dan Fatih Altaylı’ya yanıt! “Keşke Habertürk Tv ambargo uygulamasaydı da…”

Yorumlar kapalı.