Ekrem İmamoğlu’ndan İstanbullulara tarihi ‘Birlik ve Dayanışma’ çağrısı!

Hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yurttaşlara yaptığı çağrıda "Sizleri yarın saat 16.00’da, Saraçhane’de, birliğe ve dayanışmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret iddiasıyla, hapis cezası ve siyasi yasak talebiyle yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme heyeti İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verdi. Kararın İstinaf ve Yargıtay tarafından onanması halinde İmamoğlu siyasi yasaklı hale gelecek.

ALTILI MASA LİDERLERİ, İMAMOĞLU’NA VERİLEN CEZAYA KARŞI YARIN İSTANBUL’DA BULUŞACAK

Altılı masa liderleri İmamoğlu’na verilen cezaya karşı yarın İstanbul’da Saraçhane’de bir araya gelme kararı aldı.

Saraçhane önünde İmamoğlu ile birlikte konuşma yapan Akşener, “Çok korkuyorlar. Yarın burada altı genel başkan olarak burada olacağız ve bu haksızlığın karşısında duracağız. Bu millet hiçbir zaman istibdata boyun eğmedi. Kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU ÇAĞRI YAPTI, SAAT VERDİ

İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda yurttaşları Saraçhane’ye davet ederek “Millet, iradesine liderleriyle sahip çıkıyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, Sayın Karamollaoğlu, Sayın Babacan, Sayın Davutoğlu ve Sayın Uysal’la buluşmak üzere sizleri yarın saat 16.00’da, Saraçhane’de, birliğe ve dayanışmaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu’ndan İstanbullulara tarihi ‘Birlik ve Dayanışma’ çağrısı!

Yorumlar kapalı.