Ergin Ataman’dan Alman hükümetine sert sözler

Maç sorası zaferi Türk halkına armağan eden Ataman ardından da "22 yaşındaki kızıma, iki kızıma vize vermedi Alman hükümeti. Bir tek oğlum gelebildi zorla'dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Euroleague finalinde Barcelona’yı yenerek şampiyon olan Anadolu Efes’te başantrenör Ergin Ataman, Alman hükümeti ve organizasyonu ağır bir dille eleştirdi.

Ataman, yetkililerin her türlü zorluğu çıkardığını açıkladı.

Organizasyon sırasında karşılaştıkları sıkıntılardan bahseden tecrübeli koç, Alman hükümetini eleştirerek şunları söyledi:

”Tuncay Özilhan’la baba – oğul, abi – kardeş ilişkisi içindeyiz. Çok büyük saygımız var. ‘Nihayet aldık kupayı’ dedim. Bir haftadır bizimle beraber. Geceleri uyumuyor, sürekli takımla, bizimle birlikte geziyor. Kupamızı alıp Türk halkına götüreceğiz. Çok büyük sıkıntılar çektik. Almanya’da bize ‘Hoş geldiniz’ bile denmedi. İspanyollar burada, İtalyanlar burada, aileleri burada ama bizim ailelerimiz yok. O yüzden maç sonu Türkçe konuştum ve halkıma teşekkür ettim. 22 yaşındaki kızıma, iki kızıma vize vermedi Alman hükümeti. Bir tek oğlum gelebildi zorla. Onu da kaçak soktuk içeri kupa törenine zor aldım”

THY Euroleague’de Şampiyon Anadolu Efes

Ergin Ataman’dan Alman hükümetine sert sözler

Yorumlar kapalı.