Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu kaybeden Ece Erken’den yeni paylaşım

Sunucu Ece Erken'in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz perşembe günü uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan ve zor günler geçiren Erken, yeni bir paylaşımda bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ece Erken’in (43) yaklaşık iki yıldır birlikte olduğu ve geçen yıl haziran ayında evlendiği avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), hayata veda etmişti. Mahmutyazıcığıoğlu, dört gün önce İstanbul Bakırköy’deki bir balık restoranında silahlı saldırıya uğramıştı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, cuma günü memleketi Rize’de düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanmıştı. Eşinin acısıyla sarsılan ve cenazede ayakta durmakta güçlük çeken Erken, “Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim!” diyerek, gözyaşı dökmüştü.

Mahmutyazıcıoğlu’nın vefatıyla zor günler geçiren Ece Erken, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Erken, yürek burkan gönderisinde, “Öyle içten ki yüreğimin en derinindeki yerin; çıkarası yok, çıkası yok, çıkarasım yok.” ifadelerini kullandı.

 

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu kaybeden Ece Erken’den yeni paylaşım

Yorumlar kapalı.