Fatih Ahlak ve Maneviyat Derneği’nde skandal sözler! “Cariyenle nikah kıyamazsın, beraber olabilirsin”

Fatih Ahlak ve Maneviyat Derneği'ndeki hocanın "Cariye ile nikah kıyılır mı?" sorusuna "Kendi cariyenle nikah kıyamazsın, nikahsız beraber olabilirsin zaten. Başkasının cariyesini sevdiysen, sahibi izin verirse nikahlayabilirsin." yanıtını verdi. O anlar sosyal medyada tepki çekti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsmailağa Cemaati, Türkiye’yi sarsan 6 yaşındaki çocuk gelin skandalındaki Hiranur Vakfı’nın ardından bu kez kendisiyle bağlantılı başka bir ‘dernek’ ile gündeme geldi.

Fatih Ahlak ve Maneviyat Derneği‘nden bir hocanın “Cariye” konusu ile ilgili videosu tartışmalara neden oldu. Videoda hocanın “Cariye ile nikahsız beraber olabilirsin” sözleri tepki çekti.

“KENDİ CARİYEN OLDUĞU ZAMAN NİKAHSIZ BERABER OLABİLİYORSUN”

Videoda “Hocam cariye her neyse bayan olarak, onunla da nikah kıyılır mı?” sorusu soruldu. Hoca da bu soruya şu cevabı verdi:

“Kendi cariyenle nikah kıyamazsın, cariyenle beraber nikahsız beraber olabiliyorsun zaten, ancak başkasının cariyesini sevdiysen o kişiden rica edersin, sana verirse ya satın alırsın veya nikahlarsın ama başkasının cariyesidir nikahlarsan o şekilde olur, yoksa başka türlü olmaz, kendi cariyen olduğu zaman nikahsız beraber olabiliyorsun.”

TÜGVA’DA DA ‘DERS’ VERMİŞ

Ebubekir Kaya’nın Youtube kanalı incelendiğinde, Kaya’nın “sohbet” düzenlediği yerler arasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yöneticileri arasında olduğu TÜGVA’nın da bulunduğu görülüyor.

Fatih Ahlak ve Maneviyat Derneği'nde skandal sözler! "Cariyenle nikah kıyamazsın, beraber olabilirsin"

Fatih Ahlak ve Maneviyat Derneği’nde skandal sözler! “Cariyenle nikah kıyamazsın, beraber olabilirsin”

Yorumlar kapalı.