Fatih Altaylı festivallerin yasaklanmasını isteyen dernekleri topa tuttu! “Sözde ahlak bekçisi reziller…”

Gazeteci Fatih Altaylı, müzik festivallerinin yasaklanmasını isteyen derneklere tepki gösterdi. Altaylı, kendisine ait web sitesinde yayınladığı “Gülmeyi de yasaklayın” başlıklı yazısında "Yemin ederim yazarken sinirlerim oynuyor, kafam kaşınıyor. Gençler hatta orta yaşlılar gidiyor, eğleniyor. Kimi içiyor, kimi içmiyor. Size ne! Benim ahlakımın bekçisi siz misiniz! Eğlenmeyi de mi yasaklatacaksınız!" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Sivil Toplum Platformu, tüm festivallerin “gayri ahlaki” diyerek iptal edilmesini istedi. Söz konusu girişime şaşırmadığını söyleyen Fatih Altaylı, bugünkü yazısında şunları yazdı:

“Yemin ederim yazarken sinirlerim oynuyor, kafam kaşınıyor.  Sözde ahlak bekçisi reziller.  Gençler hatta orta yaşlılar gidiyor, eğleniyor.  Kimi içiyor, kimi içmiyor.  Size ne!  Benim ahlakımın bekçisi siz misiniz!  Eğlenmeyi de mi yasaklatacaksınız!

AK Parti 3Y’ye karşı iktidar olmuştu.  Yoksulluk, Yolsuzluk ve Yasaklar’a karşı.  Bu üçüyle mücadele edecekti.  21 yıl sonra geldikleri noktaya bakar mısınız!  Yoksulluk hiç olmadığı kadar yaygın.  Yolsuzluk vakayı adiye.  Yasaklar ise alabildiğine.  Bir de müzik ve eğlence yasağı kalmıştı.  Onu da yaptınız mı…  Dört dörtlük olacak her şey.

Ama ben onlara kızmıyorum.  Toplumun tepkisizliği beni delirten.  25 dernek tüm Balıkesir’i temsil edermiş gibi yasak istiyor.  Kimse de sesini çıkarmıyor.  Yazıklar olsun.  Hepimize.”

Fatih Altaylı festivallerin yasaklanmasını isteyen dernekleri topa tuttu! “Sözde ahlak bekçisi reziller…”

Yorumlar kapalı.