Galaxy A serisi’nin yeni üyesi tanıtıldı

11 Ağustosta Galaxy Unpacked etkinliğine hazırlanan Koreli firma A serisi için uygun fiyatlı yeni telefonu Galaxy A12 Nacho'yu duyurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung’ un giriş orta ve üst segment için bir çok telefonu ve bu telefonların serileri bulunuyor,  A, S, J gibi harfleradlandırılaran bu serilerin içlerinde de giriş seviyesinden amiral gemisi tabiriyle adlandırılan ve en üst özellikler bulunduran telefonlara kadar bir çok modeli bulunan Samsung  iki gün sonra yapılacak olan etkinlikten önce uygun fiyatlı yeni bir modelini duyurdu.

Galaxy A12 Nacho

Galaxy A serisi’nin yeni üyesi tanıtıldı

Bütçe dostu olarak karşımıza çıkan bu modelde 1600 x 720 piksel çözünürlüğe, 20:9 en boy oranına ve 6.5 inçlik boyuta sahip LCD ekran bizleri karşılıyor. Cihazın ekranı teknik olarak mevcut Galaxy A12 ile aynı.V çentiğin aynı bırakıldığıyeni modelde çözünürlüğü 1560 x 720 pikselden, 1600 x 720 piksele çıkarılmış.

Koreli şirket bir önceki modelinde MediaTek Helio P35 işlemciyi tercih ederken, güncellenmiş versiyonda ise gücünü Samsung’un geliştirdği Exynos 850 yonga setinden alıyor, ayrıca bunu 4 GB RAM ve 128 GB dahili hafızayla da destekliyor.

48 Megapiksel ana, 5 Megapiksel ultra geniş açılı lens, 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel dörtlü kamera kurulumunun bulunduğu cihazda derinlik sensörüde bulunuyor. Cihazın ön tarafında ise 8 Megapiksel selfie kamerasına yer veriliyor.

Kutusundan Android 11 ile çıkan cihaz 15W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pile sahip.

Bütçe dostu modelin kırmızı, siyah, mavi, beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneği ve iki farklı depolama alanı seçeneğiyle geliyor . Bunlardan 4 gb ram 32 gb depolama alanına sahip olan model 163 dolar , 4 gb ram 64 gb depolama alanına sahip olanı ise 190 dolar seviyelerinde satışa sunuldu.

İlk olarak Rusyada satışa çıkarılan modelin yakın zamanda da ülkemize gelmesi bekleniyor.

Galaxy A serisi’nin yeni üyesi tanıtıldı

Yorumlar kapalı.