Gonca Vuslateri'den 'Cübbeli Ahmet' dansı: 'Öp beni, yut beni, yala beni, şup beni…'

Gonca Vuslateri’den ‘Cübbeli Ahmet’ dansı: ‘Öp beni, yut beni, yala beni, şup beni…’

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün sanatçılarla ilgili yaptığı yorum gündemdeki yerini koruyor. Ünlü'nün sözlerini beste haline getiren Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi, çektikleri eğlenceli video ile sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Son olarak oyuncu Gonca Vuslateri de Cübbeli Ahmet'in "Öp beni, yut beni, yala beni" sözlerinden uyarlanan şarkıda dans etti.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahmet Mahmut Ünlü’nün (Cübbeli Ahmet Hoca) bir konuşmasında geçen “Şarkıcı çıkıyor, ‘1.400 tane eserim var’ diyor. Çalakalem yazmış bir şeyler, manyak manyak manyak şeyler. Ne kadar salak manyak aptal varsa müşteriler. Milyonlar satıyormuş. Mevzu ne? Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni… Manyak manyak işler” sözleri, sosyal medyanın gündeminde olmayı sürdürüyor.

Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi ekibi, bu sözlerden yola çıkarak konuşmayı ti’ye alan bir video klip hazırlamış, klip kısa sürede sosyal medyada binlerce paylaşım almıştı. Ekip elindeki enstrümanlarla viral olan uyarlamayı seslendirirken Bilginer de şarkıya eşlik etmişti.

Ünlü’nün sözlerine bir yorum da şarkıcı Murat Dalkılıç’tan gelmişti. Gitarıyla objektifin karşısına geçen ünlü şarkıcı, Ünlü’nün sözlerinden yola çıkarak hazırladığı besteyi sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

VUSLATERİ’DEN ‘CÜBBELİ’ DANSI

Son olarak, sosyal medyada oldukça yayılan bu şarkıya Gonca Vuslateri de kayıtsız kalamadı. Eğlenceli halleriyle tanınan oyuncu, Cübbeli’nin sözlerinden yapılan şarkıda dans etti. Oyuncu o hallerini de 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı.

“HABER SPİKERİ OLSAYDIM İŞİME SON VERİLİRDİ”

Oyuncu göndermeler yaptığı paylaşımına da şu notu ekledi:

“‘Günah ve sevabın olmadığı bir yer biliyorum. Seninle orada buluşuruz’ dedi annem… Dolar bu kadar yükselmişken, yurt dışı biletleri yanmışken, bu remix’i kim yazdı..? Yılın hiti. Bir haber spikeri olsaydım böyle video paylaştığım için işime son verilirdi değil mi?”

“O ZAMAN DANS”

“Oyuncuyum, oynadım. Bir sürü de iş yapıyorum.. çok şükür şu hengamede herkes birbirini olduğu gibi kabul eder oldu. Bu dansımı da ‘biz de eski solculardanız’ deyip tarikatlara çengilik eden o tuhaf şarkıcı bir eski dosta yolluyorum. Şöyle eser yapsa da dinlesek. Atatürk telaşesiyle (telaşenin kuvvetine binaen örneklendirilmiştir.) yoldan çıkmasa bari seçimler yaklaşırken. Orijinali kim peki? Kim diyor yahu ‘öp beni yala beni’ diye. O zaman dans!”

Gonca Vuslateri’den ‘Cübbeli Ahmet’ dansı: ‘Öp beni, yut beni, yala beni, şup beni…’

Yorumlar kapalı.