Hatay’da mucize kurtuluşlar: Mustafa Avcı ve Mehmet Ali Şakiroğlu depremin 261’inci saatinde enkazdan çıkarıldı

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan depremde enkaz altında kalan Mustafa Avcı ve Mehmet Ali Şakiroğlu, 261’nci saatte sağ olarak çıkarıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay’da depremin 261’inci saatinde enkazdan kurtarılan Mustafa Avcı ile Mehmet Ali Şakiroğlu’nun görüntülerini paylaştı.

Bakan Koca, Twitter hesabından Hatay’da bir özel hastanenin enkazından depremin 261’inci saatinde çıkarılan Mustafa Avcı’nın yakını ile telefon görüşmesi yaptığı anın görüntüsünü paylaştı. Koca paylaşımında, “Hatay’da enkaz altından 261’inci saatte, bu gece kurtarılan Mustafa, tıbbi müdahalenin ardından ilk olarak, telefon numarasını hatırladığı bir yakınını aradı. Kardeşimiz Mustafa’yı bu kadar iyi görmekten çok mutluyuz” ifadelerine yer verdi.

Bakan Koca, Mehmet Ali için de, “Hayat dolu haberler bu gece birbirini izliyor. Kardeşimiz Mehmet Ali, Hatay’da enkaz altından 261’inci saatte kurtarılan ikinci vatandaşımız. İlk tıbbi müdahalesi Sahra Hastanesinde yapıldı. Şu an Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altında” diye yazdı.

Hatay’da mucize kurtuluşlar: Mustafa Avcı ve Mehmet Ali Şakiroğlu depremin 261’inci saatinde enkazdan çıkarıldı

Yorumlar kapalı.