Hatay’daki acı tabloyu paylaşan Mahsun Kırmızıgül AFAD ve Kızılay’a seslendi: Çoluk çocuk 200 kişi 44 gündür muz serasında yaşıyor

Deprem felaketinin ilk gününden bu yana, afet bölgesine giderek yardım çalışmalarında bulunan Mahsun Kırmızıgül, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda AFAD ve Kızılay’a çağrıda bulundu. Hatay'da 200 kişinin 44 gündür muz serasında yaşamaya çalıştığını belirten ünlü sanatçı, “Kızılay ve AFAD lütfen göreve” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından afet bölgelerine giderek vatandaşlara moral vermeye çalışan Mahsun Kırmızıgül ise sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla dikkat çekti.

“200 KİŞİ 44 GÜNDÜR BURADA YAŞAMAYA ÇALIŞIYOR”

Twitter hesabından yayınladığı videoyla afet bölgelerindeki çadır ihtiyacına dikkat çeken Mahsun Kırmızıgül, çağrı yaparak şu ifadeleri kullandı: “Antakya’nın Samandağ ilçesinde eskibir muz serasının içinde çoluk çocuk, hamile kadınlar ve yaşlı insanların da olduğu 200 kişi tam 44 gündür yaşamaya çalışıyorlar. Gittim gördüm ve inanın çok üzüldüm. Tuvaletleri, banyoları, çadırları yok… Kızılay ve AFAD lütfen göreve…”

 

Hatay’daki acı tabloyu paylaşan Mahsun Kırmızıgül AFAD ve Kızılay’a seslendi: Çoluk çocuk 200 kişi 44 gündür muz serasında yaşıyor

Yorumlar kapalı.