İmamoğlu “Montaj değil, gerçek” diyerek paylaştı: 5 liraya 5 tane erik!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, pazarda 5 liraya 5 tane erik alan yurttaş ile diyaloğunu "Montaj değil gerçek" diyerek paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “5 liraya 5 tane erik. Montaj değil gerçek!” notuyla Çekmeköy pazar ziyareti sırasında bir vatandaşın 5 liralık erik aldığını söylediği anları paylaştı.

5 liralık erik aldığını söyleyen vatandaş, “Canım çok çekti ne yapayım. Ağlayacağım” diyerek İmamoğlu’na sarılarak ağladı.

 

Bu diyalog sonrası İmamoğlu şunları söyledi:

“5 LİRAYA 5 TANE ERİK ALMIŞ, ‘YAVRUM CANIM ÇEKTİ’ DİYOR”

“Pazarda, Çekmeköy’de, bugün bir teyzem, bana 5 liraya aldığı bir avuç bir avuç erik gösterdi. Beş tane erik yok. Ne dedi biliyor musunuz 80 küsur yaşında emekli teyzem? Bana sarıldı, bu omzumda ağladı. İçimi yaktı. Ne dedi biliyor musunuz? ‘Yavrum canım çekti, ne yapayım’ dedi. Tanesi 1 lira. 5 liraya 5 tane erik almış! Bunları anlat. Bunları konuş. Bunlara çözüm bul.”

İmamoğlu, o anları Twitter hesabı üzerinden “5 liraya 5 tane erik. Montaj değil gerçek!” ifadelerini kullanarak paylaştı. Ardından bir paylaşım daha yaparak, “Milletin arasına nifak sokmayı bırakın, ocaklardaki yangını söndürün. Pahalılık almış başını gitmiş” dedi.

İmamoğlu “Montaj değil, gerçek” diyerek paylaştı: 5 liraya 5 tane erik!

Yorumlar kapalı.