İş Bankası tüm çalışanlarına 1000 TL doğalgaz yardımı yapacak

Türkiye İş Bankası, dikkat çeken bir karar aldı. Banka, Haziran ayına kadar tüm personeline 1000 lira ısınma yardımı ödemesi yapacak.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışanlara doğalgaz ve ısınma gideri desteği düzenlemesini bankalar devreye sokmaya başladı. Türkiye İş Bankası bu ay itibariyle tüm personeline bin lira ısınma yardımı yapacak.

Paramedya’nın haberine göre söz konusu yardım haziran ayına kadar devam edecek. İş Bankası’ndan alınan bilgiye göre söz konusu yardım tüm personele yapılacak.

9 KASIM’DA YÜRÜLÜĞE GİRDİ

Özel bankalar arasında ilk kez İş Bankası’nın başlattığı ısınma yardım uygulamasının diğer bankalar tarafından da devreye sokulması bekleniyor.

Düzenlemeye göre Hazine, asgari ücretlinin ve çalışanların maaşlarından kesilen 178,4 TL gelir vergisi ile SGK priminden kesilen 454,6 TL’den vazgeçiyor. 633 TL’lik bu rakam çalışanın maaşına eklenebilecek. Ayrıca, işverenler, çalışanlara daha önce vergi ve SGK primi ödeyerek yaptıkları bu ödemelerin aylık 1.000 TL’ye kadar olan kısmı için artık vergi ve SGK primi ödemeyecek, yani işveren bu kadar parayı, 1000 TL’yi 2023 yılı haziran ayına kadar işçinin maaşına ekleyebilecek.

İş Bankası tüm çalışanlarına 1000 TL doğalgaz yardımı yapacak

Yorumlar kapalı.