İsmail Saymaz, Davutoğlu’na o sözlerini hatırlattı: Hocam, artık “Esselâmü Aleyküm” deyiverin de Anadolu ayağa kalksın, vakit kalmadı

Gazeteci İsmail Saymaz, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’nun geçmişte söylediği “Esselâmü Aleyküm derim, bütün Anadolu'yu ayağa kaldırırım” sözlerine gönderme yaparak Davutoğlu’na çağrıda bulundu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun 2 yıl önce söylediği, “Esselâmü Aleyküm derim, bütün Anadolu’yu ayağa kaldırırım” ifadesini hatırlatan Saymaz, “Sevgili hocam, artık ‘Esselâmü Aleyküm’ deyiverin de Anadolu ayağa kalksın. Vakit kalmadı” diye yazdı.

Saymaz, bugünkü yazısında, CHP’nin önceki döneme göre 16 milletvekili kaybettiğine işaret ederek, “AK Parti, HÜDA PAR’a dört ve DSP’ye bir milletvekilliği garanti ederken, CHP’deki hovardalığı anlamakta zorlanıyorum” eleştirisi getirdi.

Davutoğlu’nun seçimlerin ardından Meclis’e giren 11 milletvekili ile verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaşması ile Saadet Partisi Genel İdare Kurulu’ndan Ümit Çebi’nin, “Temel Karamollaoğlu’na gönülden teşekkür ediyorum. Milli Görüş tarihinin en zor zamanında aldığı bu stratejik karar ile yüzde -1 oyu görünmesine rağmen Saadet Partimizin Meclis’te 10 vekille temsiline vesile olmuştur” ifadelerini hatırlatan Saymaz, şunları kaydetti:

“Yazık. Gerçekten yazık. 28 Mayıs’a 10 gün kaldı. Erdoğan, 21 yıllık yıpranmışlığına, yıkıma ve iflasa sürüklediği ekonomiye, maske bile dağıtamadığı pandemiye ve enkaz altında kaldığı depreme rağmen ikinci turu da geçer, Türkiye’nin ikinci yüzyılına kalırsa kaybeden sadece CHP olmaz. Kılıçdaroğlu’ndan önce Davutoğlu, Babacan, Karamollaoğlu ve Uysal kaybeder. Davutoğlu’nun fotoğrafına bakarken… İki yıl önceki, “Esselâmü Aleyküm derim, bütün Anadolu’yu ayağa kaldırırım” sözleri aklıma geliyor. Sevgili hocam, artık “Esselâmü Aleyküm” deyiverin de Anadolu ayağa kalksın. Vakit kalmadı.”

İsmail Saymaz, Davutoğlu’na o sözlerini hatırlattı: Hocam, artık “Esselâmü Aleyküm” deyiverin de Anadolu ayağa kalksın, vakit kalmadı

Yorumlar kapalı.