İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalar, akıllara Nostradamus’un tüyler ürperten kehanetini getirdi!

Michel de Nostradame, daha yaygın bilinen adıyla 'Nostradamus' dünyanın en ünlü kahinleri arasında yer alıyor. İsrail ile Filistin arasında dün yeniden patlak veren şiddetli çatışmalar ise Nostradamus'un tüyler ürpertici bir kehanetini akıllara getirdi. O kehanet, duyanları korkuttu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ölümünün üzerinden yüzlerce yıl geçmiş olmasına rağmen, Nostradamus’un kehanetleri hala büyük ilgi çekiyor. Dünyanın en ünlü kahinleri arasında gösterilen Nostradamus’un 2023 yılı için yaptığı kehanetler oldukça çarpıcı.

Nostradamus’un “Les Prophéties” adlı kitabında yer alan kehanetlerinde, Adolf Hitler’in yükselişinden John F. Kennedy’nin suikastına kadar bir dizi olayı doğru bir şekilde tahmin ettiği bilinmektedir. Bu kez, 2023 için ise büyük bir savaş öngördü.

2023 İÇİN “BÜYÜK SAVAŞ” KEHANETİ

Kahin Nostradamus, 450 yıldan daha uzun bir süre önce yazdığı eserinde 2023’ten bahsederken, “Yedi ay sürecek Büyük Savaş, insanlar kötülük yapmaktan öldü” şeklinde ifadeler kullanmıştır.

Bu endişe verici kehanet, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından ortaya çıkacak çatışmaları ima edebileceği düşünülen bir çatışma başlangıcı olarak yorumlanmıştı. Ancak son zamanlarda yaşanan Gazze Şeridi’ndeki çatışmalar, Nostradamus’un kehanetinin beklenenden daha geniş kapsamlı olabileceği fikrini akıllara getirmiştir.

Nostradamus’un kehanetleri endişe verici olabilir, ancak unutulmamalıdır ki ünlü kahinin söylediklerinin her zaman gerçekleşmediği ve yorumların esnek olduğu bilinmelidir. Örneğin, Nostradamus geçmiş yıllar için yaptığı kehanetlerde asteroid çarpmasını öngörmüş ve yapay zekalı robotların dünyayı ele geçireceğini söylemişti, fakat bu kehanetler gerçekleşmemiştir.

İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalar, akıllara Nostradamus’un tüyler ürperten kehanetini getirdi!

Yorumlar kapalı.