Justin Bieber’dan sevenlerini üzen haber: ‘Hastalığım giderek kötüleşiyor’

Justin Bieber, 7 Haziran'da Toronto'daki Scotiabank Arena'da başlayacak olan Kuzey Amerika Turu'nu erteledi. Ertelemenin nedeni olarak da hastalığının ilerlediğini açıkladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı konserlerini erteledikten sonra sosyal medyadan durumuyla ilgili paylaşım yaptı. Justin Bieber hastalığının kötüye gittiğini ve bu nedenle turu ertelediğini açıkladı.

Bieber, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Bunu söylediğime inanamıyorum. İyileşmek için her şeyi yaptım ama hastalığım giderek kötüleşiyor. Sizi çok seviyorum ve dinlenip iyileşeceğim.

Şarkıcı, doktorlarının talimatı üzerine programlarını ertelediğini belirtti.

Bieber’ın daha önce lyme hastalığına yakalandığı söyleniyordu.

LYME HASTALIĞI NEDİR?

Lyme hastalığı (“Laym” olarak okunur) veya Borreliosis, genelde sakırga türü kenelerin ısırması ile insana geçen Borrelia burgdorferi adlı ve benzer bakterinin yol açtığı bir hastalıktır.

Hastalık değişik şekillerde ortaya çıkmakla beraber, ilk belirti deride kenenin ısırdığı bölgede kızarıklıktır.

Hastalık antibiyotikle tedavi edilebilir. Bir kısım hastalarda hastalığın belirtileri tedaviden aylar ya da yıllar sonra da devam edebilir. Bu belirtiler kas ağrıları, kireçlenme, boyun tutulması, zihinsel arazlar, sinirsel şikayetler ve aşırı yorgunluğu içerebilir. Ayrıca bakterinin kansere neden olduğu şeklinde bulgulara da rastlanmıştır.

Justin Bieber’dan sevenlerini üzen haber: ‘Hastalığım giderek kötüleşiyor’

Yorumlar kapalı.